Chersonissos Village Afbeelding Chersonissos Village
Chersonissos Village
Bestemming: Kreta - Chersonissos

Chersonissos Village


HERSONISSOS VILLAGE Op zoek naar een prima 4-sterren accommodatie met een rustige ligging en volop faciliteitenHersonissos Village ligt boven op een heuvel en biedt naast een schitterend uitzicht op de prachtige baai van Chersonissos nog veel meeri

Hotel o.b.v. All Inclusive



HERSONISSOS VILLAGE

Op zoek naar een prima 4-sterren accommodatie met een rustige ligging en volop faciliteitenHersonissos Village ligt boven op een heuvel en biedt naast een schitterend uitzicht op de prachtige baai van Chersonissos nog veel meeri

Ligging

Het 4-sterren Hersonissos Village is rustig gelegen, op slechts 1 kilometer van het drukke centrum van Chersonissos. Het witte zandstrand ligt op ca. 400 meter afstand van Hersonissos Village en in de directe omgeving vindt u diverse restaurants, bars en terrasjes. Er is gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Faciliteiten

De witgekalkte, in Kretenzer stijl gebouwde, bungalows liggen verspreid over het terrein van Hersonissos Village. Er is een 24-uurs receptie aanwezig met lobby en een tv hoek. Voor uw maaltijden kunt u terecht in het buffetrestaurant en drankjes zijn verkrijgbaar in de gezellige pool-/snackbar. In de tuin en rondom de 2 buitenzwembaden staan de ligstoelen en parasols gratis ter beschikking. Hier heeft u een prachtig uitzicht op zee. Verder biedt Hersonissos Palace tegen betaling een internethoek, wasserette en een doktersservice. Wifi in de openbare ruimtes beschikbaar (gratis).

Kamers

De standaardkamers (1-3 personen) van Hersonissos Village zijn in Kretenzer stijl ingericht en voorzien van een telefoon, airconditioning en verwarming, een satelliet televisie, kluisje (tegen betaling), een minibar en een balkon of terras met zitje. Badkamer met bad/douche, toilet en fohn. Tegen een toeslag kunt u een kamer met zeezicht (1-3 personen) boeken. Familiekamers (3-4 personen) beschikken over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer, echter bestaan uit 1 grotere ruimte met een 2-persoonsbed en 2 aparte bedden. Voordeelkamers (2 personen) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:

In Hersonissos Village kunt u gebruik maken van een voetbalveldje, basketbal, beach volleybal, een fitness center, biljart, mini golf, tennis en tafeltennis (sommige tegen betaling). In het hoogseizoen Kretenzer folklore avond, Griekse thema avond, piano- en live muziek.

Verzorging: Hersonissos Village

In Hersonissos Village verblijft u op basis van All Inclusive: ontbijt (07.15-09.45), lunch (12.30-14.00) en diner (18.30-21.00), alle in buffetvorm. Overdag diverse snacks (10.00-18.00) en koffie, thee en koekjes (16.00-17.00). De door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en lokale alcoholvrije drankjes inbegrepen tussen 10.00 en 23.00 uur. Tegen betaling: import drank, verse vruchtensappen en alle consumpties na 23.00 uur.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Chersonissos Village 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203