Princess Irida Hotel Afbeelding Princess Irida Hotel
Princess Irida Hotel ***
Bestemming: Kreta - Chersonissos

Princess Irida Hotel

***

Combineer zon, zee en strand met het prachtige nachtleven. Princess Irida Appartementen is een prima uitvalsbasis!

Aparthotel o.b.v. Logies



Princess Irida

Combineer zon, zee en strand met het prachtige nachtleven. Princess Irida Appartementen is een prima uitvalsbasis!

Ligging

Princess Irida Appartementen is gelegen aan de kustweg van Malia en op ca. 600 meter afstand van het populaire zandstrand van Malia. In de directe omgeving vindt u diverse winkels, taverna's, bars en archeologische bezienswaardigheden.

Faciliteiten

Princess Irida Appartementen is een gemoedelijk 3-sterren appartementencomplex met 63 appartementen, onderverdeeld in 6 gebouwtjes met maximaal 2 verdiepingen. Het complex is gebouwd in 2002 en in 2008 gerenoveerd. Er is een receptie met lobby en zithoek. Voor het ontbijt en diner kunt u terecht in het restaurant waar Mediterrane, Italiaanse en Mexicaanse gerechten worden geserveerd. Drankjes zijn verkrijgbaar in de pool-/snackbar. In deze gezellige bar hangt tevens een TV scherm waar doorgaans (internationale) voetbalwedstrijden worden uitgezonden. Buiten vindt u 2 zwembaden waar de ligbedden en parasols al voor u klaar staan. Verder biedt Princess Irida Appartementen u een wasserette (tegen betaling).

Uw studio

De studio's (2-3 personen) in Princess Irida Appartementen zijn traditioneel ingericht en voorzien van een kitchenette met 2-pitskookplaat, een koelkast, oventje, airconditioning (tegen betaling), een ventilator (tegen betaling), een televisie (tegen betaling), telefoon, kluisje (tegen betaling) en een ruim balkon met zitje. De badkamer is voorzien van een bad/douche, toilet en fohn. De nieuwere Superior studio's (2-3 personen) zijn als de studio's, echter moderner ingericht.

Sport & Ontspanning

Tegen betaling kunt u gebruik maken van biljart, video games en een internethoek.

Verzorging

U verblijft in Princess Irida Appartementen op basis van Logies. Tegen een toeslag kunt u logies en ontbijt of halfpension bijboeken. Het ontbijt en diner worden in buffetvorm geserveerd.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Princess Irida Hotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203