Magda Afbeelding Magda
Magda ****
Bestemming: Kreta - Gouves

Magda

****

Magda Hotel heeft een vriendelijke sfeer, comfortabele kamers, goede service en de scherpe prijzen maken Magda tot een perfect vakantieadres in het schattige plaatsje Gouves.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Magda Hotel

De vriendelijke sfeer, comfortabele kamers, goede service en de scherpe prijzen maken Magda tot een perfect vakantieadres in het schattige plaatsje Gouves.

Ligging: Magda Hotel op Kreta

Hotel Magda ligt in het gezellige plaatsje Gouves. Het strand van Gouves ligt op 100 meter. In de omgeving van het hotel treft u al winkeltjes restaurantjes, het hartje van het kleine centrum ligt op 200m.

Faciliteiten: Magda Hotel

Hotel Magda telt 121 kamers verdeeld over meerdere gebouwtjes van 2 verdiepingen en beschikt over een receptie, lounge en een TV kamer. De maaltijden en drankjes kunt u verkrijgen in het buffetrestaurant, de snackbar en de bar. In de tuin, tussen de gebouwtjes in, liggen 2 zwembaden en een kinderbad omringd door een zonneterras met ligbedjes en parasols. Tevens een binnenbad. Verder biedt Magda u een disco, winkeltje, roomservice, wasserette, internet en doktersservice aan (allen tegen betaling). Voor de kleintjes is er een miniclub (4-12 jaar), speeltuin en babysit service (tegen betaling).

Sport & Ontspanning:

Er worden diverse sport & ontspanningsfaciliteiten aangeboden, waarvan sommige tegen betaling, zoals; basketbal, volleybal, jeu des boules, fitness, sauna, jacuzzi, tennis, minigolf, boogschieten, tafeltennis, biljart en darts. Leuk animatieprogramma. Voor thema avonden vraagt het hotel een bijdrage.

Uw hotelkamer:

De hotelkamers, max. 4 personen (waaronder kinderen), zijn voorzien van satelliet TV, telefoon, individuele airco en een balkon. Kluisje en een koelkastje zijn tegen betaling. De badkamers beschikken over een bad of douche, toilet en haardroger.

Verzorging: Magda Hotel

U verblijft in Magda Hotel op basis van All Inclusive; Ontbijt, lunch, koffie/thee met koekjes en diner in buffetvorm. Ijs voor de kinderen. Lokale alcoholische en non alcoholische drankjes zijn tussen 10.00-23.00 uur inbegrepen.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Magda 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203