Sunshine Crete Village Afbeelding Sunshine Crete Village
Sunshine Crete Village ****
Bestemming: Kreta - Ierapetra

Sunshine Crete Village

****

Hotel Sunshine Crete Village is een ideale plek om uw vakantie door te brengen. Deze accommodatie is geliefd bij de Nederlanders. Dit hotel beschikt over alle ingredienten voor een geslaagde vakantie onder de Griekse zon. Dit arrangement is inclusief een huurauto voor het gehele verblijf.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Ligging: Sunshine Crete Village op Kreta

Hotel Sunshine Crete Village ligt in het Zuid-Oosten van Kreta nabij Ierapetra en ca 400m van het strand vandaan. Met een busje is het centrum van Ierapetra, dat op een afstand van 8km ligt makkelijk te bereiken is met uw huurauto welke inclusief is.

Faciliteiten: Sunshine Crete Village

Hotel Sunshine Crete Village beschikt over 107 kamers, verdeeld over 7 kleine gebouwen, verdeeld over het complex. Bij binnenkomst treft u de receptie, waar u opgewacht wordt door het vriendelijke personeel die u graag helpt met inchecken en overige zaken. Tevens kunt u een kluisje huren bij de receptie. In de lounge heeft u de mogelijkheid om bij te komen van uw lange reis. U kunt genieten van het All Inclusive concept in het buffetrestaurant, diverse bars of de 2 a la carte restaurants Italiaans en Grieks (vooraf reserveren, tegen betaling). Voor afkoeling kunt u een duik nemen in het zwembad. Kleintjes kunnen terecht in het kinderbad. U mag als gast ook gebruik maken van de 6 zwembaden (waarvan 3 kinderbaden) en glijbanen van het nabijgelegen Hotel Sunshine Club Calimera. Rondom het zwembad zijn de zonnebedjes en parasols gratis te gebruiken. Ook kan er gebruik gemaakt worden van de badhanddoeken van het hotel door middel van een borg betaling. Om uw verblijf aangenaam te maken is er een discotheek (een paar avonden per week) en een dokterspost. Voor de kids is er een speelplaats, kinderbuffet en een animatieprogramma speciaal georganiseerd voor jongeren. Tegen betaling kunnen gasten verder ook gebruik maken van de kapsalon, gameroom, nagelstyliste, kinderoppas (op aanvraag en tegen betaling), souvenirwinkeltje, minimarket, Internethoek en Wi-Fi internet. Sommige faciliteiten worden gedeeld met het nabijgelegen Hotel Sunshine Club Calimera.

Uw hotelkamer:

De hotelkamers beschikken over airconditioning, telefoon, satelliet tv, Wi-Fi internetverbinding (tegen betaling), koelkastje, balkon of terras. Badkamer met toilet, bad/douche en fohn. De familiekamers beschikken over de zelfde voorzieningen als de standaardkamers, maar bestaan uit twee ruimtes met tussendeur.

Sport & Ontspanning:

Voor de sportliefhebber is er een fitnessruimte, aerobics lesjes, biljard (tegen betaling), boogschutten, tafeltennis, dart, tennis (verlichting en lessen tegen betaling) en mountainbiken. Op het strand worden watersporten tegen betaling aangeboden. Voor ontsnapping kunt u gratis terecht in de sauna en jacuzzi. Tegen betaling kunt u heerlijke massagebehandelingen ondergaan. Voor vermaak kunt u terecht in het amfitheater waar leuke shows worden opgevoerd door het animatieteam.

Verzorging: Sunshine Crete Village

U verblijft in Hotel Sunshine Crete Village op basis van All Inclusive. Ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-10.30), lunch (12.30-14.30), diner (19.00-21.30) in buffetvorm. Diverse snacks (11.00-22.00), koffie/thee en koekjes (17.00-18.00) en middernachtsnack (23.00-23.30). In de All Inclusive formule zitten de lokale alcoholische en non alcoholische drankjes van 10.00 tot 24.00 uur.

Extra informatie:

Bij dit arrangement is standaard een auto inbegrepen van categorie A (Fiat Seicento of gelijkwaardig). Wij adviseren voor 3 of 4 personen ter plaatse een hogere categorie te boeken voor meer ruimte en comfortabeler gebruik. Uw huurauto krijgt u op de luchthaven en kan ook weer alleen worden ingeleverd op de luchthaven.

Uw huurauto:

Inclusief

  • Ongelimiteerd aantal kilometers
  • Lokale belastingen
  • CDW-verzekering(eigen risico 650,- per schade geval)
  • Persoonlijke inzittendenverzekering (PAI)

Exclusief

  • Brandstof
  • Toeslag 2e bestuurder
  • Diefstalverzekering
  • Eventuele aanvullende autoverzekeringen
  • Bij overschrijding van de 24 uur wordt een extra dag autohuur in rekening gebracht

Boekingscode: COR



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Sunshine Crete Village 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203