Eva Bay Afbeelding Eva Bay
Eva Bay ****
Bestemming: Kreta - Rethymnon

Eva Bay

****

Het Eva Bay On The Beach hotel is een prachtig 4 sterren hotel aan het mooie zandstrand van Adelianos Kampos. Het ligt daarnaast op korte afstand van het stadje Rethymnon wat ook wel de 'Parel van Kreta' wordt genoemd.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Het Eva Bay On The Beach hotel is een prachtig 4 sterren hotel aan het mooie zandstrand van Adelianos Kampos. Het ligt daarnaast op korte afstand van het stadje Rethymnon wat ook wel de 'Parel van Kreta' wordt genoemd.

Ligging: Eva Bay op Kreta

Eva Bay ligt op 400 meter van het kleine dorpje Platanias en direct aan het strand. De stad Rethymnon ligt op 6 km.

Faciliteiten: Eva Bay

Eva Bay heeft 108 kamers en beschikt over een receptie, lobby en TV lounge. Er is een restaurant en er zijn 2 bars waarvan een een snackbar. U kunt zwemmen in een van de 2 zwembaden. Er is ook een babybadje. Op het strand kunt u tegen betaling gebruik maken van de parasols en ligbedjes. Aan het zwembad kunt u ook genieten van de zon op een van de ligbedden. Deze zijn gratis alsmede een parasol. Er is een internethoek en het hotel verzorgd WiFi tegen betaling.

Uw hotelkamer:

Uw kamer is netjes ingericht en heeft een individuele airco. De badkamer heeft een douche en fohn. U heeft een satelliet LCD TV en een telefoon. Uw kamer is verder voorzien van een telefoon, een klein koelkastje en u kunt een kluisje huren.<

Sport & Ontspanning:

Hotel Eva Bay heeft een gameroom met biljart en videospelletjes. 1 x per week is er live Griekse muziek. Er zijn watersport activiteiten op het strand tegen betaling.

Verzorging: Eva Bay

U verblijft in dit hotel op basis van All Inclusive. Uw ontbijt, lunch en diner zijn allen in buffetvorm. Tussen 10.00 - 17.30 uur kunt u warme en koude snacks krijgen en een lekker ijsje. Vanaf 16.30 uur is er 1 uur lang koffie, thee en koekjes. Alle (alcoholische) drankjes tussen 10.00 uur - 17.30 uur en 18.00 - 23.30 uur zijn inbegrepen.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Eva Bay 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203