Grecotel Plaza Spa Afbeelding Grecotel Plaza Spa
Grecotel Plaza Spa ****
Bestemming: Kreta - Rethymnon

Grecotel Plaza Spa

****

Als een klein dorp ligt Grecotel Plaza Spa Suites in het oostelijke gedeelte van de boulevard van Rethymnon. In het complex met een Venetiaans uiterlijk huizen zeer ruime appartementen. Stuk voor stuk verschillend qua inrichting, maar zijn allemaal voorzien van bijna alle moderne gemakken. Begin de dag met een ontbijt op het terras aan de voorkant van het complex met uitzicht op het strand. Dat maken ze hier met...

Appartement o.b.v. Logies ontbijt



Algemeen

Als een klein dorp ligt Grecotel Plaza Spa Suites in het oostelijke gedeelte van de boulevard van Rethymnon. In het complex met een Venetiaans uiterlijk huizen zeer ruime appartementen. Stuk voor stuk verschillend qua inrichting, maar zijn allemaal voorzien van bijna alle moderne gemakken. Begin de dag met een ontbijt op het terras aan de voorkant van het complex met uitzicht op het strand. Dat maken ze hier met liefde klaar.

Voor de kinderen

babybedje (op aanvraag) en miniclub, leeftijd van 2-12 jaar

Voor de kinderen - Tegen betaling

Grecobaby pakket: kinderwagen, verschoningsmateriaal, toilethulp en potje, babybad, flessensterilisator en -warmer, babyfoon en waterkoker (op aanvraag, bij boeking opgeven, ter plaatse te betalen)

Verzorging

logies en ontbijt en halfpension

Ligging

centrum Rethymnon op ca. 2 km en strand op ca. 20 m

Faciliteiten

gratis WiFi in openbare ruimte, receptie en airconditioning

Duurzame accommodatie

wij bieden graag de kwaliteit die je van ons gewend bent. Om extra kwaliteit te leveren, kiezen wij accommodaties met erkende duurzaamheidskeurmerken. Deze accommodatie beschikt over het duurzaamheidskeurmerk Travelife Gold. Daarmee garandeert de accommodatie dat zij maatregelen neemt om water- en energieverbruik en afval te verminderen.

Restaurants/Bars

buffetrestaurant en bar

Kamers

Tot rust komen in de welness, Ontbijten in de zon op het terras, Erkend met duurzaamheidslabel, Strand aan de overkant, Lijkt net een dorp! en Ruime moderne appartmenten

Zwembaden

2 buitenbaden, badhanddoeken, ligbedden en parasols, kinderbad buiten en binnenbad

Wellness

entree hamam en spa



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Grecotel Plaza Spa 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203