Vasia Village Afbeelding Vasia Village
Vasia Village ****
Bestemming: Kreta - Sissi

Vasia Village

****

Smartline Vasia Village is van de bekende Vasia hotelketen en zusterhotel van het populaire SENTIDO Vasia Resort & Spa in Sissi! smartline Vasia Village is ruim opgezet en beschikt over een waterpark met 3 glijbanen en voor de allerkleinsten is er een kinderbad met diverse waterspeeltoestellen. Deze accommodatie is uitermate geschikt voor families met grote en kleine kinderen, maar ook voor stellen. Tevens is...

Hotel o.b.v. All Inclusive



Algemeen

Smartline Vasia Village is van de bekende Vasia hotelketen en zusterhotel van het populaire SENTIDO Vasia Resort & Spa in Sissi! smartline Vasia Village is ruim opgezet en beschikt over een waterpark met 3 glijbanen en voor de allerkleinsten is er een kinderbad met diverse waterspeeltoestellen. Deze accommodatie is uitermate geschikt voor families met grote en kleine kinderen, maar ook voor stellen. Tevens is er een uitgebreide en gevarieerde all inclusive formule die ook nog eens zeer scherp geprijsd is!

Speciaal voor de kinderen is er naast de glijbanen en speeltuin ook een miniclub met in het hoogseizoen (juli en augustus) Nederlandstalige animatie! Tevens biedt Neckermann zeer scherpe beregoede kinderprijzen aan voor kinderen t/m 14 jaar.

In de directe omgeving vindt u diverse restaurants en bars, het strand en het centrum van Sissi liggen op ca. 500 m afstand. Er gaat een gratis shuttleservice vanaf het hotel naar het strand.

Ligging

Schitterend gelegen direct aan zee met het strand en centrum van Sissi op ca. 500 m. Er gaat een gratis shuttleservice vanaf het hotel naar het strand. In de directe omgeving vindt u diverse restaurants en bars.

Faciliteiten

Ruim opgezet complex met lobby met receptie en gratis wifi in alle openbare ruimtes, tegen betaling internethoek, lobbybar, poolbar en Thalassa buffetrestaurant. In het naastgelegen SENTIDO Vasia Resort & Spa kunt u 1x per week reserveren voor het La Trattoria of Pelagos Taverna restaurant. 2 Zwembaden waarvan een met 3 toffe glijbanen voor grote kinderen, ligbedden, parasols en badhanddoekservice tegen betaling van een borg. Wasserijservice en roomservice. In het naastgelegen SENTIDO Vasia Resort & Spa kunt u gebuik maken van de disco met bijbehorende bar (de all inclusive formule is alleen geldig in de bars bij Vasia Village, in deze bar zijn de drankjes dus tegen betaling).

Sport & Ontspanning

In het naastgelegen SENTIDO Vasia Resort & Spa kunt u gebruik maken van het professionele wellnesscenter met fitness (minimale leeftijd 16 jaar) en tegen betaling stoombad, sauna, jacuzzi en diverse massage behandelingen. Tevens is er in Vasia Village een ampfitheater waar diverse avonden animatie wordt verzorgd.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Vasia Village 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203