Horizon Beach Afbeelding Horizon Beach
Horizon Beach ****
Bestemming: Kreta - Stalis

Horizon Beach

****

Horizon Beach 4-sterren All Inclusive hotel ligt direct aan zee en slechts op ca. 3 kilometer van het centrum van Chersonissos. Horizon Stelios Beach is een heerlijke en rustige uitvalsbasis voor een relaxte vakantie op Kreta!

Hotel o.b.v. All Inclusive



Horizon Beach

Dit aangename 4-sterren All Inclusive hotel ligt direct aan zee en slechts op ca. 3 kilometer van het centrum van Chersonissos. Horizon Stelios Beach is een heerlijke en rustige uitvalsbasis voor een relaxte vakantie op Kreta!

Ligging

Horizon Stelios Beach ligt in de pittoreske baai van Stalis en is gelegen direct aan zee (te bereiken via een houten platform) en omringd door een uitgebreide tuin. Het strand bevindt zich op ca. 300 meter en het centrum van Stalis is op loopafstand te bereiken. Het levendige uitgaanscentrum van Chersonissos en Malia liggen op slechts 3 kilometer afstand en zijn gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Faciliteiten

Horizon Stelios Beach is een 4-sterrencomplex bestaande uit een hoofdgebouw en 9 bijgebouwtjes met in totaal 190 kamers. Het hoofdgebouw beschikt over een 24-uurs receptie, een lounge met tv hoek en een bagageruimte. In de tuin het zwembad met kinderbad en gratis ligbedden en parasols op het zonneterras. Op het zonneterras heeft u een mooi uitzicht op zee. Geniet van uw maaltijden in het buffetrestaurant, uw drankje bij de bar of uw snack bij de pool/snackbar bij het zwembad. Voor de kids is er een speeltuintje. Verder biedt het Horizon Stelios Beach gratis parkeermogelijkheden en tegen betaling een minimarkt, souvenir winkel en een internethoek. Wifi bij de receptie beschikbaar.

Sport & Ontspanning

Horizon Stelios Beach kunt u zich vermaken met biljart en is er de mogelijkheid voor fietsverhuur (beide tegen betaling). In de directe omgeving is een golfbaan te vinden.

Kamers

Uw standaardkamer (2-3 personen) in Horizon Stelios Beach is stijlvol ingericht en voorzien van badkamer met bad of douche en toilet, een kitchenette met koelkast, airconditioning, een kluisje, satelliet televisie, telefoon en een balkon of terras. Uw familiekamer (4 personen) beschikt over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer, echter bestaat uit 2 aparte ruimtes.

Verzorging

U verblijft in Horizon Stelios Beach op basis van All Inclusive. Ontbijt (07.30-09.30), lunch (12.30-14.00) en diner (18.30-21.30), alle in buffetvorm. Diverse snacks (15.00-17.00) en koffie, thee en koekjes (17.00-18.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale non-alcoholische en lokale alcoholische drankjes (10.00-22.30). Tegen betaling: import drankjes, verse vruchtensappen, alle consumpties na 22.30.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Horizon Beach 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203