Irida Afbeelding Irida
Irida ***
Bestemming: Kreta - Stalis

Irida

***

Verblijf in de charmante Kretenzer huisjes van Irida! De appartementen van Irida worden omringd door groen en liggen in het gezellige badplaatsje Stalis, waar u tientallen leuke restaurants, bars en winkeltjes vindt. Bovendien liggen de appartementen op loopafstand van het lange en brede zandstrand.

Appartement o.b.v. Logies



Irida Appartementen

Verblijf in de charmante Kretenzer huisjes van Irida! De appartementen van Irida worden omringd door groen en liggen in het gezellige badplaatsje Stalis, waar u tientallen leuke restaurants, bars en winkeltjes vindt. Bovendien liggen de appartementen op loopafstand van het lange en brede zandstrand.

Ligging: Irida Appartementen op Kreta

Irida Appartementen ligt cica 850 meter van het bruisende centrum van Stalis en ongeveer 120 meter van het strand. Heraklion is ongeveer 5 kilometer verwijderd van Irida Appartementen.

Faciliteiten: Irida Appartementen

Irida Appartementen beschikt over 21 volledig ingerichte appartementen. Op het complex vindt u een receptie met lobby, restaurant, bibliotheek en een televisiehoek. De appartementen worden omringd door een schitterende mediterrane tuin, waar u tussen de bomen en bloemen het zwembad met kinderbad, de pool-/snackbar en de speeltuin vindt. Bovendien wordt het zwembad omringd door ligbedden en parasols en is er een overdekt terras.

Uw appartement:

De 2-kamerappartementen zijn eenvoudig ingericht in traditionele Kretenzer stijl. Ze beschikken over een woon-/slaapkamer met een slaapbank en een aparte slaapkamer. Allen zijn voorzien van airconditioning, een groot balkon met uitzicht over de mooie tuin, badkamer met bad of douche en toilet, keuken met koelkast, fornuis met oven en koffie-/theefaciliteiten.

Sport & Ontspanning:

Bij de poolbar vindt u een speelhoek waar u diverse games kunt spelen: biljart, videospelletjes, backgammon en schaak (al dan niet tegen betaling). Iedere week organiseert Irida Appartementen een gezellige barbecue.

Verzorging: Irida Appartementen

U verblijft in Irida Appartementen op basis van logies.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Irida 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203