Katrin Afbeelding Katrin
Katrin
Bestemming: Kreta - Stalis

Katrin


Hotel Katrin Hotel Katrin is een heerlijk familiehotel met ruime familiekamers, beschutte ligging, veel faciliteiten en een zeer uitgebreide all inclusive formule. In 2008 is het gehele hotel volledig gerenoveerd. De vele faciliteiten zoals het nieuwe wellnesscenter, het animatieprogramma voor zowel jong als oud en de zeer verzorgd ingerichte kamers staan garant voor een heerlijk ontspannen vakantie....

Hotel o.b.v. All Inclusive



Hotel Katrin

Hotel Katrin is een heerlijk familiehotel met ruime familiekamers, beschutte ligging, veel faciliteiten en een zeer uitgebreide all inclusive formule. In 2008 is het gehele hotel volledig gerenoveerd.

De vele faciliteiten zoals het nieuwe wellnesscenter, het animatieprogramma voor zowel jong als oud en de zeer verzorgd ingerichte kamers staan garant voor een heerlijk ontspannen vakantie.

Voor eten en drinken kunt u terecht bij een van de 3 bars of in het restaurant Amvrosia.

Voor kinderen zijn er verschillende faciliteiten zoals een speeltuin, apart kinderbad en een leuke miniclub met kinderanimator van half juni tot en met half september.

Het gezellige en bruisende centrum van Stalis ligt op ca. 200 m van het hotel. Hier vindt u veel leuke winkels, souveniershops, supermarktjes, bars, tavernas en restaurants. Het mooie grote zandstrand van Stalis ligt op ca. 250 m van het hotel.

Ligging

Het hotel is iets hoger gelegen in Stalis op ca. 250 m van het strand en ca. 200 m van het gezellige centrum van Stalis, waar u tal van winkels, bars, restaurants en tavernas vindt. Er is een bushalte op ca. 150 m van het hotel.

Faciliteiten

Hotel Katrin bestaat uit meerdere gebouwtjes waarover de kamers zijn verdeeld. In het hoofdgebouw bevindt zich de lobby met receptie, liften, tegen betaling internethoek, wifi in de lobby, 3 bars waaronder 2 pool-/snackbars, pizzahoek en een restaurant. Tuin, 3 zwembaden, zonneterras met ligbedden, parasols en badhanddoekservice. Strand met tegen betaling ligbedden en parasols.

Kamers

Zeer netjes en verzorgd ingerichte kamers met airco, tv, dvd-speler, koelkastje en huurkluisje. Badkamer met bad of douche, badjassen en fohn. Balkon (1A/2A/3A). Voordeelkamer: Als kamer, echter nog aantrekkelijker geprijsd (2S).Familiekamer: 2-4 pers. Als kamer, echter met een extra slaapkamer (2B/3B/4B).

Verzorging

U verblijft in Hotel Katrin op basis van all inclusive.

Overige informatie

Stalis is een kleine, moderne vakantieplaats, die halverwege Heraklion en Agios Nikolaos in een prachtige baai ligt. U vindt hier een mooi zandstrand, een keur aan gezellige tavernas, winkels en een afwisselend uitgaansleven. Stalis heeft een mooi breed zandstrand dat langzaam afloopt in het water, waardoor de plaats zeer geschikt is voor families met kinderen.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Katrin 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203