Christinas Garden Afbeelding Christinas Garden
Christinas Garden ***
Bestemming: Lesbos - Anaxos

Christinas Garden

***

Christina's Garden is een rustig en knus appartementencomplex, waar u veel persoonlijke service kunt verwachten. De appartementen zijn gelegen in een goedonderhouden tuinen met kleurrijke bloemen en op korte afstand van het strand en het gezellige centrum van Anaxos.

Appartement o.b.v. Logies



Christinas Garden

Christina's Garden is een rustig en knus appartementencomplex, waar u veel persoonlijke service kunt verwachten. De appartementen zijn gelegen in een goedonderhouden tuinen met kleurrijke bloemen en op korte afstand van het strand en het gezellige centrum van Anaxos.

Ligging:

Christina's Garden ligt op ongeveer 250 meter van het strand en het centrum van Anaxos. Het prachtige centrum van Petra vindt u op ca. 3,5 kilometer en het gezellige centrum van Molyvos ligt op ca. 7 kilometer en zijn gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Faciliteiten:

Appartementencomplex Christina's Garden beschikt over 45 appartementen verdeeld over 9 gebouwen met maximaal 2 verdiepingen en is omringd door prachtige tuinen. Voor uw maaltijden kunt u terecht in het restaurant waar heerlijke gerechten worden geserveerd en de snackbar. Uw drankje kunt u bestellen bij de bar. In de tuin ligt het zwembad met apart kinderbad. Rondom het zwembad staan de ligbedden, matrasjes en parasols voor u klaar. Verder biedt Christina's Garden u een internetcafe, een doktersservice en wifi (allen tegen betaling). Voor de kinderen is er een speeltuintje.

Uw studio/appartement:

De studio's (max. 3 personen) van Christina's Garden zijn ruim en verzorgd ingericht en beschikken over satelliet televisie, telefoon, huurkluisje, airconditioning (tegen betaling), een balkon of terras met zitje en een kitchenette met 2 kookplaten, een koelkastje en een waterkoker. Een badkamer met bad of douche, toilet en fohn. U kunt ook kiezen voor een 2-kamerappartement (max. 4 personen), deze beschikken over de zelfde faciliteiten als de studio's alleen hebben woon-/slaapkamer en een aparte slaapkamer.

Sport & Ontspanning:

Een keer per week wordt er een Griekse avond georganiseerd.

Verzorging:

U verblijft in Christina's Garden op basis van Logies.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Christinas Garden 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203