Parthenon Afbeelding Parthenon
Parthenon ***
Bestemming: Lesbos - Anaxos

Parthenon

***

Parthenon Appartementen is een gemoedelijk 3-sterren appartementencomplex en ideaal gelegen ten opzichte van het zandstrand en centrum. Parthenon Appartementen biedt de ideale mogelijkheid om Lesbos geheel op eigen gelegenheid te verkennen!

Appartement o.b.v. Logies



Parthenon Appartementen is een gemoedelijk 3-sterren appartementencomplex en ideaal gelegen ten opzichte van het zandstrand en centrum. Parthenon Appartementen biedt de ideale mogelijkheid om Lesbos geheel op eigen gelegenheid te verkennen!

Ligging

Parthenon Appartementen is gelegen op ca. 50 meter van het gezellige centrum van Anaxos waar u divers winkels, restaurants en bars zult treffen. Het zandstrand bevindt zich op ca. 300 meter. Openbaar vervoer stopt voor de deur.

Faciliteiten

3-sterren appartementencomplex Parthenon beschikt over 19 studio's en 4 appartementen verdeeld over 2 gebouwen met maximaal 2 verdiepingen. Er zijn geen liften aanwezig. Voor uw maaltijden kunt u terecht in het restaurant en voor uw drankjes in de gezellige lobby bar. In de tuin ligt het zoetwaterzwembad met apart kinderbad waar de ligbedden en parasols gratis voor u klaar staan. Verder biedt Parthenon Appartementen u een internetcafe in de lobby, een wasserette (op aanvraag) en een doktersservice (alle tegen betaling). Wifi in de openbare ruimtes beschikbaar (gratis).

Uw studio/appartement

De studio's (2-3 personen) van Parthenon Appartementen zijn ruim en verzorgd ingericht en beschikken over een ingerichte kitchenette, een koelkastje (gratis, niet gevuld), een waterkoker met koffie- en theefaciliteiten, broodrooster, televisie, airconditioning (individueel regelbaar, tegen betaling, ca. eur 5, - per dag) en gratis wifi. Badkamer met bad/douche en toilet. De 2-kamerappartementen (2-5 personen) beschikken over dezelfde faciliteiten als de studio's, echter bestaande uit een woon-/slaapkamer, een aparte slaapkamer en in de badkamer een fohn. Alle studio's/appartementen hebben een balkon of terras met zitje.

Sport & Ontspanning

Ontspannen kunt u aan het zwembad of op het strand. Verder heeft Parthenon Appartementen een centrale ligging dus ideaal om het eiland te verkennen.

Verzorging

U verblijft in Parthenon Appartementen op basis van logies. Tegen een toeslag kunt u logies en ontbijt (07.30-10.00) bijboeken. Laat ontbijt (10.00-11.00)



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Parthenon 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203