Molyvos Residence Afbeelding Molyvos Residence
Molyvos Residence ****
Bestemming: Lesbos - Molyvos

Molyvos Residence

****

Hotel Molyvos Residence Hotel Molyvos Residence ligt op het noordelijke puntje van Lesbos tussen Molyvos en Petra. De appartementen liggen op een helling waardoor u een schitterend uitzicht heeft over de helderblauwe Egeische Zee.

Appartement o.b.v. Logies



Hotel Molyvos Residence

Hotel Molyvos Residence ligt op het noordelijke puntje van Lesbos tussen Molyvos en Petra. De appartementen liggen op een helling waardoor u een schitterend uitzicht heeft over de helderblauwe Egeische Zee.

Ligging:

Molyvos Residence ligt circa 2 kilometer van Molyvos, ongeveer 2,5 kilometer van Petra en circa 1 kilometer van het kiezelstrand. Er is een bushalte op ongeveer 150 meter afstand.

Faciliteiten:

Molyvos Residence beschikt over 9 appartementen verdeeld over 2 gebouwen. Er zijn geen liften. Het complex beschikt over een receptie en een prachtige tuin met een terras. In de tuin vindt u een heerlijk zwembad met een prachtig uitzicht op zee. Rondom het zwembad staan ligbedden en parasols waar u gratis gebruik van kunt maken. Wij raden u aan om een auto te huren en Molyvos Residence beschikt over parkeerplaatsen.

Uw appartement:

De ruime 2-kamerappartementen (max. 4 personen) van Molyvos Residence beschikken over een woon-/slaapkamer met slaapbank, een aparte slaapkamer, balkon of terras met zitje, een badkamer met bad/douche, toilet en fohn, keuken met inventaris, koelkast, vaatwasser, broodrooster, koffie-/thee faciliteiten, airconditioning (tegen betaling), een satelliet televisie, huurkluisje, telefoon en gratis wifi. Alle appartementen kijken uit over de kristalheldere Egeische zee. Verder zijn er 3-kamerappartementenen type B voor max. 4 personen en de 3-kamerappartementen voor 5 of 6 personen. De 3-kamerappartementen beschikken over dezelfde faciliteiten als de 2-kamerappartementen, echter met een extra slaapkamer.

Verzorging:

U verblijf in Hotel Molyvos Residence is op basis van logies.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Molyvos Residence 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203