Medsun Michaelia Afbeelding Medsun Michaelia
Medsun Michaelia
Bestemming: Lesbos - Petra

Medsun Michaelia


In het kleinschalige hotel Michaelia vind u de perfecte uitvalsbasis voor een vakantie aan het strand.Het strand is namelijk aan de overkant van de straat!

Hotel o.b.v. Volgens programma



Hotel Michaelia

In het kleinschalige hotel Michaelia vind u de perfecte uitvalsbasis voor een vakantie aan het strand.Het strand is namelijk aan de overkant van de straat!

Het hotel ligt aan de rand van het dorp Petra en is daarom rustig gelegen, ookal zijn het centrum en het strand op korte afstand. Het hotel is kleinschalig en de eigenaresse doet er alles aan uw verblijf tot een succes te maken, echte griekse gastvrijheid dus! De kamers zijn einvoudig maar netjes ingericht en beschikken over de faciliteiten die nodig zijn voor een geslaagd verblijf. Daarnaast is er gratis wifi in het hele hotel en heeft het een eigen zwembad met zonneterras.

Ook het pittoreske, gezellige centrum is op loopafstand. Hier kunt u genieten van de griekse gezelligheid bij de verschillende tavernes, bars en winkeltjes.

Faciliteiten

Faciliteiten: Hotel Michaelia beschikt over een lobby met receptie, huurkluisjes, tv-ruimte, gratis wifi in het hele hotel, bar en ontbijtruimte. Tuin met klein zwembad met houten zonnedek met ligbedden en parasols. Op het strand zijn de ligbedden en parasols tegen betaling.

Ligging & Omgeving

Ligging: Het hotel is rustig gelegen, net buiten het gezellige centrum van Peta, dat op ca. 100 meter ligt en waar diverse winkeltjes, bars en restaurants te vinden zijn. Ook het publieke strand van Petra is dichtbij, op ca.200 meter, u hoeft alleen maar de straat over te steken!

Het centrum van Petra heeft een gezellig plein, van waaruit u toegang heeft op verschillende kleine straatjes, vol met winkels, tavernes en bars. Ook s avonds is het gezellig in het centrum, er zijn meerdere uitgaansgelegenheden waar zowel jongeren als ouderen zich een avondje kunnen vermaken. Ook het bezoeken van het op ca. 5 kilometer liggende oude dorpje Molyvos is zeker de moeite waard. Het is een van de oudste dorpjes van Lesbos en in het pittoreske centrum kunt u genieten van de vele tavernes en de smalle straatjes.

Kamers

Kamer: Eenvoudig ingerichte kamers met airco (tegen betaling), tv en zitje. Badkamer met douche. Balkon met zijzeezicht

Verzorging: Ontbijt. Het ontbijt is in buffetvorm.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Medsun Michaelia 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203