Stella Studio Afbeelding Stella Studio
Stella Studio **
Bestemming: Lesbos - Petra

Stella Studio

**

Stella Studio Stella Studios is een rustig en knus appartementencomplex, waar u veel persoonlijke service kunt verwachten. De appartementen zijn gelegen in een prachtige omgeving en op korte afstand van het strand en het gezellige centrum van Petra. De Virgin Mary kerk is een bekende bezienswaardigheid.

Appartement o.b.v. Logies



Stella Studio

Stella Studios is een rustig en knus appartementencomplex, waar u veel persoonlijke service kunt verwachten. De appartementen zijn gelegen in een prachtige omgeving en op korte afstand van het strand en het gezellige centrum van Petra. De Virgin Mary kerk is een bekende bezienswaardigheid.

Ligging

Stella Studios is gelegen op ca. 200 meter van het zandstrand en op ca. 100 meter van het centrum van Petra waar u divers winkels, restaurants en bars zult vinden. Het gezellige centrum van Molyvos bevindt zich op ca. 5 kilometer afstand en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer (bushalte op ca. 200 meter).

Faciliteiten

  • restaurant
  • tuin
  • zoetwaterzwembad waar de ligbedden en parasols gratis voor u klaar staan. V
  • wasserette (op aanvraag)
  • doktersservice (op aanvraag)
  • Wifi is beschikbaar bij het zwembad.(alle tegen betaling)

Kamers

De studio's (1-3 personen) van Stella Studios zijn ruim en verzorgd ingericht en beschikken over een ingerichte kitchenette, een koelkastje (gratis, niet gevuld), een waterkoker, satelliet televisie, kluisje (gratis), airconditioning (individueel regelbaar, tegen betaling, ca. eur 5, - per dag) en koffie- en theefaciliteiten. Een badkamer met bad/douche, toilet en fohn. De 2-kamerappartementen (2-4 personen) beschikken over dezelfde faciliteiten als de studio's, alleen bestaan uit een woon-/slaapkamer en een aparte slaapkamer. Alle studio's/appartementen hebben een balkon of terras met zitje.

Verzorging

Halfpension

Overige informatie

Ontspannen kunt u aan het zwembad of op het strand. Verder is Stella Studios de ideale uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. In de directe omgeving vindt u diverse bezienswaardigheden, zoals de Virgin Mary kerk.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Stella Studio 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203