Naxos Resort Afbeelding Naxos Resort
Naxos Resort ****
Bestemming: Naxos - Naxos-Stad

Naxos Resort

****

Hotel Naxos Resort is gelegen aan het meest indrukwekkende strand van Naxos-stad: Saint George Beach. Het resort is voorzien van een fitness- en wellnesscenter.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Naxos Resort

Naxos Resort Beach bestaat uit een hoofd- en twee bijgebouwen. Lobby met receptie, tv-ruimte, gratis draadloos internet in het gehele hotel, 2 bars en een buffetrestaurant met a la carte mogelijkheden. Zwembad met zonneterras met ligbedden en parasols. Tegen betaling ligbedden en parasols op het strand.

Ligging

Het hotel is centraal gelegen op ca. 30 meter afstand van Saint George Beach en ca. 300 meter afstand van het stadscentrum van Naxos. In de omgeving vindt u diverse winkels, restaurants en bars. Het dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op 200 meter afstand.

Wanneer u de haven van Naxos-stad binnenvaart, is het eerste dat opvalt het stenen portaal van de tempel van Apollo die helaas nooit is afgemaakt. Bovenop de berg staat het fort dat ooit 7 torens bezat, maar waarvan er nu slechts 2 over zijn. Direct na de haven bevindt zich de supergezellige boulevard met zeer goede restaurants en tavernas. Hierachter begint een labyrinth van kleine, donkere straatjes (de huizen zijn over de steegjes heen gebouwd, wat een bijzondere sfeer geeft) waar je het ene barretje na het andere kunt ontdekken. Het nabij gelegen Aghios Prokopios heeft een gezellig, klein centrum met diverse tavernas, maar staat vooral bekend om haar mooie strand. Hier zijn tevens diverse watersporten te beoefenen.

Naxos is het grootste en vruchtbaarste eiland van de Cycladen en staat daardoor bekend om haar wijnen en likeuren. Het binnenland is ruig en bergachtig en heeft de hoogste bergen van de Cycladen. De prachtige natuur bestaat voornamelijk uit loof- en pijnbomen en oleanders. Een tocht door het binnenland brengt u bij prachtige Venetiaanse torens, versterkte landhuizen en andere monumenten uit de oudheid, het bekendst is het stenen portaal van de tempel van Apollo (helaas nooit geheel gerealiseerd), op een schiereiland bij Naxos-stad. De stranden op Naxos zijn lang en breed en bestaan uit mooi, zacht en wit zand. Dus ook voor een fijne strandvakantie of gezellig uitgaansleven is Naxos een zeer geschikte bestemming!

Sport & Ontspanning

Hotel Naxos Beach Resort biedt verschillende mogelijkheden voor een actieve vakantiebesteding. U kunt sporten in de fitness en vervolgens ontspannen in het Wellnesscenter. Wellnesscenter met tegen betaling sauna, jacuzzi, stoombad en massage. Nabij het resort is een lokale surfschool te vinden.

Kinderen

Voor de kinderen is er naast een geintegreerd kindergedeelte in het zwembad en een speeltuin.

Kamers

De kamers zijn voorzien van airco, koelkast, kluisje en gratis draadloos internet. Badkamer met douche en fohn. Balkon of terras met zitje. De kamer bevindt zich aan de tuinzijde (1A/2A/3A).

Voordeelkamer:

Als kamer, echter nog voordeliger geprijsd (2S).



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Naxos Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203