Atrium Platinum Resort and Spa Afbeelding Atrium Platinum Resort and Spa
Atrium Platinum Resort and Spa *****
Bestemming: Rhodos - Ixia

Atrium Platinum Resort and Spa

*****

Atrium Platinum Hotel & Spa is gepenetreerd alleen door de kustweg van het zandstrand, met grove kiezels en geisoleerd. Het centrum van Ixia met zijn restaurants en winkels ligt op slechts ongeveer 400 m. In het buitengedeelte van het luxe hotel, er zijn 2 mooie, ruime schaal zwembaden met een adembenemend uitzicht op de, zonneterras, bar mediterrane zwembad en een snackbar. Ligstoelen, parasols en handdoeken...

Hotel o.b.v. Halfpension



Atrium Platinum Hotel & Spa

Griekenland, Rhodos , Ixia

Ligging

Gepenetreerd alleen door de kustweg van het zandstrand, met grove kiezels en geisoleerd. Het centrum van Ixia met zijn restaurants en winkels ligt op slechts ongeveer 400 m, naar Rhodos-stad ligt op 4 km afstand. Een bushalte ligt op 100 meter van het hotel.

Ontspanning & Welness

In het buitengedeelte van het luxe hotel, er zijn 2 mooie, ruime schaal zwembaden met een adembenemend uitzicht op de, zonneterras, bar mediterrane zwembad en een snackbar. Ligstoelen, parasols en handdoeken bij het zwembad en strand zijn inbegrepen. Groot wellness -centrum met sauna , hamam , massages en een scala aan schoonheids-en spa-behandelingen voor een vergoeding. Andere voorzieningen van de 9 verdiepingen tellende hotel beschikt over een receptie, WiFi, liften, hoofdrestaurant en 4 a la carte restaurants, 2 bars, een kapsalon en verschillende winkels. Officiele Klasse : 5 Sterren, 300 kamers.

Maaltijd

Uitgebreid ontbijtbuffet. Halfpension is inclusief diner en dessert buffet en menu keuze uit 3 menus. Volpension bovendien lunch in het hoofdrestaurant . Het restaurant zal worden gevraagd om geschikte kleding en een lange broek te dragen voor mannen.

Sport & Fitness

Darten , tennis, tafeltennis en een kleine fitnessruimte inbegrepen . Minigolf en squash voor een vergoeding.

Kamer

Comfortabele tweepersoonskamers met 42 vierkante meter met airconditioning (individueel ), telefoon, kluisje, satelliet-tv, minibar ( tegen betaling ), WiFi, koffie-en theefaciliteiten , douche, toilet, jacuzzi bad , haardroger, badjas, slippers en een balkon of terras met uitzicht op zee. De tweepersoonskamers zijn slechts eenpersoonskamer eenmalig gebruik. Optioneel dubbele kamer met eigen zwembad en uitzicht op zee zijn beschikbaar ( maximale bezetting: 3 volwassenen ). De Junior Suites met 52 m2 bovendien dezelfde faciliteiten als de tweepersoonskamers zijn voorzien van een optisch doorsnede woonkamer en hebben uitzicht op zee. De superior suites met 68 vierkante meter zijn uitgerust met dezelfde faciliteiten als de tweepersoonskamers met een badkamer met aparte douche, 2 gemeubileerde balkons en uitzicht op zee ( max. 3 volwassenen ). De junior suites met prive zwembad hebben dezelfde faciliteiten als de Junior Suites, gelegen op de 1e tot 3e en 6e en 7e verdieping en hebben uitzicht op zee ( max. 4 volwassenen ).



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Atrium Platinum Resort and Spa 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203