Belair Beach Afbeelding Belair Beach
Belair Beach
Bestemming: Rhodos - Ixia

Belair Beach


Het Belair Beach Hotel ligt op slechts een steenworp afstand van het strand aan de baai van Ixia en biedt een familievriendelijke sfeer met een scala aan recreatieve activiteiten dicht bij de plaatselijke tavernas.

Hotel o.b.v. Halfpension



Belair Beach

Het Belair Beach Hotel ligt op slechts een steenworp afstand van het strand aan de baai van Ixia en biedt een familievriendelijke sfeer met een scala aan recreatieve activiteiten dicht bij de plaatselijke tavernas.

Belair Beach Hotel heeft een uitstekende ligging in Ixia, vlak bij het prachtige strand en de belangrijkste bezienswaardigheden. De combinatie van moderne voorzieningen met een ontspannen familiale sfeer maakt van het Belair Beach Hotel een ideale uitvalsbasis voor gezinnen en stellen.

Ligging

Belair Beach is slechts door de weg gescheiden van het kiezel/zandstrand en op steenworp afstand van de baai van Ixia. Het gezellige centrum van Rhodos-Stad bevindt zich op ca. 4 kilometer. In de directe omgeving vindt u diverse winkels, taverna's en bars.

Faciliteiten

Belair Beach is een 4-sterren hotel en telt 164 kamers verdeeld over een hoofdgebouw met 4 verdiepingen. In het hoofdgebouw treft u een 24-uurs receptie, een lobby met zitjes, een lounge met internethoek (tegen betaling) en 2 liften. Voor uw maaltijden kunt u terecht in het hoofdrestaurant. Drankjes zijn verkrijgbaar bij de pool-/snackbar. In de tuin vindt u het zwembad met apart kinderbad waar de ligbedden en parasols gratis voor u klaar ter beschikking staan. Op het strand tegen betaling. Voor de kleintjes is er een speeltuintje. Verder beschikt het Belair Beach over een minimarkt, een kapsalon, wasserette en babysitservice (alle tegen betaling). Wifi in de publieke ruimtes beschikbaar (tegen betaling).

Sport & Ontspanning

Tijdens uw welverdiende vakantie in Belair Beach zult u zich niet vervelen. U kunt gebruikmaken van tennis, minigolf, basketbal, tafeltennis, biljart, video games en diverse watersporten aan het strand (sommige faciliteiten tegen betaling). 2x per week is er in de avond live (piano) muziek en Griekse volksdans.

Kamers

De standaardkamers van Belair Beach zijn modern ingericht en beschikken over een telefoon, radio, satelliet televisie, minibar, een kluisje (tegen betaling), babybedje (gratis) en airconditioning (15/06 t/m 30/09) en een balkon met zitje. Een badkamer met bad, toilet en fohn.

Verzorging

U verblijft in Belair Beach op basis van halfpension. Tegen een toeslag kunt u boeken op basis van all inclusive



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Belair Beach 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203