Kolymbia Bay Art Afbeelding Kolymbia Bay Art
Kolymbia Bay Art ****
Bestemming: Rhodos - Kolymbia

Kolymbia Bay Art

****

Het Kolymbia Bay Art Hotel is ideaal gelegen op ca. 100 meter van het zand-/kiezelstrand van Kolymbia. De bekende Eucalyptus Main Street vindt u al op ca. 10 minuutjes lopen. Hier treft u volop winkels, bars, kroegjes en taverna's, dus volop gezelligheid! De luchthaven bevindt zich op ca. 30 kilometer afstand.

Hotel o.b.v. Halfpension



Ligging:

Het Kolymbia Bay Art Hotel is ideaal gelegen op ca. 100 meter van het zand-/kiezelstrand van Kolymbia. De bekende Eucalyptus Main Street vindt u al op ca. 10 minuutjes lopen. Hier treft u volop winkels, bars, kroegjes en taverna's, dus volop gezelligheid! De luchthaven bevindt zich op ca. 30 kilometer afstand.

Faciliteiten:

Het Kolymbia Bay Art Hotel is een 4-sterrenhotel waar moderne decoratie met kunst wordt gecombineerd en telt in totaal ca. 50 kamers. In de bijzondere lobby vindt u de 24-uurs receptie, een lounge en een TV hoek. Lekkere traditionele Griekse of internationale gerechten worden in buffetvorm geserveerd in het hoofdrestaurant. Bij het zwembad is ook heerlijk vis a la carte restaurant (20.30-23.30, tegen betaling) en naast het zwembad is een uitzonderlijke cocktailbar aanwezig. Terwijl u geheel ontspannen een drankje drinkt en een praatje maakt met het vriendelijke personeel zult u genieten van de muziek van alle tijden (soms ook met dj's)! In de tuin vindt u het (zoetwater)zwembad (verwarmd) met een jacuzzi. Op het zonneterras staan gratis ligstoelen en parasol ter beschikking. Verder beschikt het Kolymbia Bay Art Hotel over een minimarkt (tegen betaling), gratis parkeermogelijkheden en gratis wifi in de gemeenschappelijke ruimtes.

Let op; dit is een Only Adult hotel, de minimale leeftijd van de gasten is 16 jaar.

Uw hotelkamer:

Uw standaardkamer (1-3 personen) in Kolymbia Bay Art Hotel bevindt zich op de begane grond en beschikt over een badkamer met bad of douche, badjas en slippers, toilet en fohn, een telefoon, airconditioning, satelliet televisie, een kluisje, strijkijzer met strijkplank, een minibar (bij aankomst gevuld met drankjes en hapjes) en gratis internetverbinding. Balkon of terras met uitzicht op het binnenland. Ook zijn er standaardkamers (1-2 personen) met landzicht boekbaar. Deze kamers liggen op de hogere etages. Tegen een toeslag is een standaardkamer met zeezicht (1-2 personen) mogelijk. Op uw kamer een heerlijke fles wijn en diverse lekkernijen bij aankomst.

Sport & Ontspanning:

In het Kolymbia Bay Art Hotel kunt u gratis gebruik maken van de fitnessruimte (buiten) en tafeltennis. Biljart is tegen betaling. In het Spa center kunt u tijdens uw verblijf gratis een revitalisatie programma van ca. 1 uur kunt volgen (o.a. met stoombad, tropische douche en aromatherapie). Ook kunt u kiezen uit verschillende massage- en schoonheidsbehandelingen (tegen betaling).

Verzorging:

U verblijft in het Kolymbia Bay Art Hotel op basis van halfpension. Het ontbijt en diner zijn in buffetvorm (evt. a la carte bij lage bezetting). Onbeperkt verse sinaasappelsap tijdens het ontbijt en non-alcoholische drankjes tijdens de maaltijden. Tegen een toeslag kunt u Ultra All Inclusive bijboeken volgens de volgende formule: ontbijt (06.30-10.00), laat ontbijt (10.00-12.00, continentaal), lunch (12.30-14.30) en diner (18.30-21.00, met show cooking en ca. 3x per week thema avond) in buffetvorm. Diverse snacks en ijsjes gedurende de dag. Alle door het hotel geselecteerde lokale (non-)alcoholische en sommige geimporteerde drankjes zijn inbegrepen van 10.00 tot 24.00 uur. Tegen betaling: overige geimporteerde drankjes, het a la carte restaurant en alle consumpties na 24.00 uur.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Kolymbia Bay Art 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203