Lydia Maris Afbeelding Lydia Maris
Lydia Maris
Bestemming: Rhodos - Kolymbia

Lydia Maris


Comfortabel hotel in villastijl met hoofdgebouw en verschillende bijgebouwen omgeven door olijfbomen. Het zoetwaterzwembad met jacuzzi en een zonneterras bevindt zich in de idyllische, verzorgde tuin (ca. 24.000 mi).

Hotel o.b.v. Volgens programma



Hotel Lydia Maris Resort & Spa Griekenland - Rhodos - Kolymbia

Plaats Griekenland, Rhodos, Kolymbia

Ligging In Kolymbia op ca. 350 m. van het kiezelstrand. Diverse winkels en taveernes in de directe omgeving. Busdienst naar Faliraki, Lindos en Rhodos-stad. Bushalte op ca. 50 m.

Faciliteiten Comfortabel hotel in villastijl met hoofdgebouw en verschillende bijgebouwen omgeven door olijfbomen. Het zoetwaterzwembad met jacuzzi en een zonneterras bevindt zich in de idyllische, verzorgde tuin (ca. 24.000 mi). Ligbedden en parasols bij het zwembad zijn inclusief, op het strand tegen betaling. Badhanddoeken tegen een borgsom. Poolbar. Lobby met receptie, internethoek met 4 pcs (tegen betaling, gratis WiFi in alle openbare ruimtes), bar met tv-hoek, minimarkt, pizza restaurant met houtoven, restaurant met een groot terras, grillrestaurant, bar en een spa. Griekse categorie: 4,5 sterren, 204 kamers in 16 gebouwen, met 3 etages.

Verzorging All inclusive: ontbijt- en lunchbuffet in het restaurant. Gevarieerd diner met showcooking en thema-avonden, 3 keer per week. 1x per week barbecue met Griekse muziek en dans. Lokale frisdranken en lokale alcoholische dranken zoals bier en wijn bij de maaltijden. In het restaurant is gepaste kleding gewenst. Warme snacks zoals gyros, hamburgers, salades en grillgerechten in het grillrestaurant van 11:30 tot 21:30 uur. Openlucht pizzahoek van 11:00 tot 19:00 uur. Koude snacks van 21:30 tot 24:00 uur. Koffie, thee, koekjes en/of cake en ijs van 16:00 tot 18:00 uur. Lokale alcoholische en alcoholvrije dranken in de bars van 10:00 tot 24:00 uur.

Sport & Fitness Goed ingerichte fitnessruimte. Tafeltennis, tennis (verlichte banen, tegen betaling), volleybal, waterpolo en boccia inbegrepen.

Fitness & Wellness Klein Spa-/wellnesscenter met sauna. Diverse wellness-behandelingen en massages tegen betaling.

Entertainment 6x per week animatieprogramma met spelletjes, shows en wedstrijden. 1x per week 's avonds livemuziek en Griekse folklore en dans. Biljart tegen betaling.

Voor kinderen Mini Club (per uur, 's ochtends en 's middags), kinderbad en speeltuin. Apart kinderrestaurant.

U verblijft Moderne tweepersoonskamer met individuele airconditioning, telefoon, satelliet-tv, kluisje (tegen betaling), koelkast (bij aankomst met 2 flessen water gevuld), fohn, bad of douche, wc en een balkon of terras. Maximale bezetting: 3 volwassenen. Eenpersoonskamers zijn tweepersoonskamers voor alleengebruik. Superior tweepersoonskamers hebben dezelfde inrichting als de tweepersoonskamers en beschikken daarnaast over de volgende aanvullende diensten: badjassen, slippers, koffiezetapparaat, wijn en fruit bij aankomst en 20 minuten gratis massage per verblijf. Maximale bezetting: 3 volwassenen. De Junior Suites (37 mi) hebben dezelfde inrichting als de tweepersoonskamers en beschikken daarnaast over een optisch gescheiden woonkamer met zithoek en 2 slaapbanken voor een eventuele 3e en 4e persoon. Maximale bezetting: 3 volwassenen en 1 kind. De ruime suites (40 mi) beschikken bovendien over een aparte slaapkamer voor de 3e en 4e persoon, 2 airconditioners en 2 satelliet-tv's. De familiekamers hebben dezelfde inrichting als de suites, bevinden zich deels in het souterrain en hebben een terras. Maximale bezetting in de suites en familiekamers: 4 volwassenen.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Lydia Maris 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203