Esperides Beach Afbeelding Esperides Beach
Esperides Beach ****
Bestemming: Rhodos - Rhodos-stad

Esperides Beach

****

Direct gelegen aan het prachtige zandstrand met blauwe vlag. Het centrum van Faliraki vindt u op 3 km en Rhodos-stad op slechts 12 km.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Ligging:

Direct gelegen aan het prachtige zandstrand met blauwe vlag. Het centrum van Faliraki vindt u op 3 km en Rhodos-stad op slechts 12 km.

Faciliteiten:

Esperides Beach Resort beschikt over een hoofdgebouw en twee bijgebouwen en is onlangs volledig gerenoveerd. Bij binnenkomst treft u er een receptie aan, liften, een lounge met zitje en een TV kamer. In het hoofdrestaurant worden internationale gerechten in buffetvorm geserveerd en showen de koks hun kunsten. Ook zijn er speciale thema avonden ter afwisseling. Ook worden er smakelijke gerechten geserveerd in de sfeervolle taverne bij het zwembad en kunt u voor verfrissende drankjes, warme en koude snacks terecht bij een van de 5 bars. U beleefd allen veel waterpret in Esperides! Zo is er een groot zwembad met daarin een eiland die te bereiken is door een loopbrug, is er een activiteitenbad en kunt u heerlijk relaxen bij de relaxpool. Kinderen vermaken zich in de 2 kinderbaden met glijbanen en klimmuur en kunnen de allerkleinsten heerlijk kennis maken met het water in het speciale babyzwembadje. Rondom de baden, op het zonneterras en op het strand vindt u voldoende ligbedden en parasols (gratis). Verder is er voor kinderen een miniclub (3-12 jaar), kinderanimatie met minidisco en kinderactiviteiten, minibioscoop en lunapark. Tegen betaling en met reservering vooraf kunt u gebruik maken van een babysitservice en is het huren van kinderwagen en babyfoon mogelijk. Verder vindt u er een internethoek, minimarkt, winkeltje, wasservice en dokterservice aan tegen betaling. Er is gratis draadloos internet verkrijgbaar in openbare ruimtes.

Uw hotelkamer:

De modern ingerichte standaardkamers zijn comfortabel en voorzien van telefoon, airconditioning (juni-september), satelliet TV, minibar (bij aankomst gevuld), kluisje (verkrijgbaar bij de receptie en tegen betaling) en een badkamer met bad of douche, toilet en haardroger. Alle kamers hebben een balkon of terras met zitje. Tevens zijn er kamers met zeezicht beschikbaar en kennen een meerprijs. De familiekamers zijn gelijk als de standaardkamer, echter ruimer en soms met een stapelbed (af te scheiden met een schuifwand). Ook zijn er familiekamers met twee kamers. De familiekamers liggen in een van de bijgebouwen.

Sport & Ontspanning:

U zult zich in Esperides zeker niet vervelen. Het resort biedt vele sportfaciliteiten waaronder aerobics, watergym, darten, boccia, beachvolleybal, tennis, tafeltennis, mini voetbal, mini golf. Tennisbaan verlichting en biljart tegen betaling. Op het strand kunt u tegen betaling diverse watersporten uitoefenen, kano en waterfietsen zijn gratis van mei-september. In het zusterhotel Esperos Palace vindt u een Spa Centrum en kunt u tegen betaling gebruik maken van fitness, sauna, massagebehandelingen en van de kapper. Het animatieteam verzorgt dagelijks een afwisselend programma voor jong en oud met sport, spel en show. Er wordt 1 keer in de week een Griekse themavond georganiseerd.

Verzorging:

U verblijft op basis van All Inclusive en inbegrepen is; Ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10:00-11:00), lunch (12:30-14:30), diner (18.00-21:15), allen in buffetvorm. (Voor heren is het dragen van een pantalon tijdens lunch en diner verplicht). Diverse warme en koude snacks (10:00-18:00 en 21.30-24.00), ijs (10.00-22.00), koffie/thee met koekjes (16:00-18:00) tevens inclusief. Ook inbegrepen alle lokale (non-) alcoholische dranken en een selectie van import drank van 10.00-24.00 uur. Families met kinderen krijgen eenmalig per verblijf gratis entree tot het nabijgelegen Funhouse Magic Castle welke is geopend op zaterdag en zondag.

Boekingscode: COR



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Esperides Beach 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203