Semiramis Hotel Afbeelding Semiramis Hotel
Semiramis Hotel ****
Bestemming: Rhodos - Rhodos-stad

Semiramis Hotel

****

Gelegen op ca. 70 m van het strand en aan de rand van Rhodos-Stad. Het centrum van Rhodos-Stad en barstreet liggen op ca. 200m. Het Middeleeuwse centrum ligt op 1500m.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Gratis wifi in het hele hotel Mooie ligging vlakbij het strand en het centrum van Rhodos-stad

Midden in het bruisende Rhodos-stad ligt het smartline Semiramis hotel dat onlangs volledig is gerenoveerd en is omgetoverd tot een waar pareltje in ons smartline portfolio. Vanaf deze centrale locatie is het maar een minuutje lopen naar het strand en niet veel verder ligt het gezellige centrum van Rhodos-stad. Het hotel heeft een buffetrestaurant en een a-la-carte restaurant waar je heerlijk op het terras kunt zitten.

Wanneer je een duik hebt genomen in het zwembad en je zoekt nog meer verkoeling, dan kan je terecht bij de poolbar voor een verfrissend drankje. De moderne kamers worden dagelijks schoongemaakt en hebben alles wat je nodig hebt op vakantie. Vanuit de kamers heb je (zij)zeezicht waar je de zonsondergang kunt zien.

Het hotel ligt op een licht-hellende heuvel waar je beneden de boulevard en het strand op kunt lopen. Een prachtige plaats dus in Rhodos-stad, vanwaar je de hele sted kunt verkennen. Bij het strand stopt een bus waarmee je andere dorpen en plaatsen kunt bezoeken. De luchthaven van Rhodos bevindt zich op maar 13 km. van het hotel.

Ligging

Gelegen op ca. 70 m van het strand en aan de rand van Rhodos-Stad. Het centrum van Rhodos-Stad en barstreet liggen op ca. 200m. Het Middeleeuwse centrum ligt op 1500m.

Faciliteiten

Hotel Semiramis beschikt over goede faciliteiten voor een aangenaam verblijf en biedt een receptie, 2 liften, lobby met zitjes en bar, TV hoek, internetmogelijkheden (tegen betaling), restaurant, gezellige bar aan de straatkant van het hotel voor koffie, snacks, ijs en cocktails, tevens een pool-/snackbar, gamesroom, spelletjes ruimte. Een zonneterras met zwembad, gratis ligstoelen en parasols.

Uw kamer

Semiramis heeft 240 kamers welke netjes zijn ingericht en geschikt voor maximaal 3 personen en beschikken over satelliet TV, telefoon, radio, koelkastje, airconditioning (individueel regelbaar), kluisje (tegen betaling), badkamer met bad of douche, toilet en een balkon met zitje. Tegen betaling wireless internet. Tegen een meerprijs zijn kamers met zeezicht beschikbaar.

Sport & Ontspanning

Aan het strand worden watersporten aangeboden door derden en tegen betaling.

Verzorging

U verblijft op basis van logies & ontbijt. Toeslag voor halfpension; Ontbijt (07.00-10.00) en diner (18.30-20.00) in buffetvorm. Alle overige maaktijden, snacks en drankjes zijn tegen betaling.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Semiramis Hotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203