Aqua Beach Club Afbeelding Aqua Beach Club
Aqua Beach Club ***
Bestemming: Rhodos - Trianda

Aqua Beach Club

***

Aqua Beach Club Matoula is een goed hotel met een gezellige sfeer en u zult zich er dan ook goed vermaken. Het resort ligt naast het zusterhotel Aqua Beach Club Sunland. Aqua Beach Club Matoula biedt voor de kids en ouders veel ontspanning en vertier, zoals een zwembad met glijbanen en een enthousiast animatieteam. U zult hier een heerlijke vakantie beleven.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Aqua Beach Club

Aqua Beach Club Matoula is een goed hotel met een gezellige sfeer en u zult zich er dan ook goed vermaken. Het resort ligt naast het zusterhotel Aqua Beach Club Sunland. Aqua Beach Club Matoula biedt voor de kids en ouders veel ontspanning en vertier, zoals een zwembad met glijbanen en een enthousiast animatieteam. U zult hier een heerlijke vakantie beleven.

Ligging

Aqua Beach Club Sunland ligt op ongeveer 500 meter van het prachtige strand en op ongeveer 2 kilometer van het centrum van Ialysos. Het centrum van Rhodos-stad ligt op circa 10 kilometer en is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Faciliteiten

Aqua Beach Club Sunland telt 116 kamers verdeeld over 2 gebouwen. U treft er een lobby met zitjes, een receptie en een TV ruimte. Er is een buffetrestaurant en in Blue Bay Beach kunt u tegen betaling gebruikmaken van het a la carte restaurant (vooraf reserveren). Verder is er een bar en een pool snackbar. In de tuin liggen 2 zwembaden en 2 kinderbaden. Rondom de zwembaden en op het strand staan de ligbedden en parasols voor u klaar (tegen betaling). Badhanddoeken zijn tegen betaling verkrijgbaar. Van 15 mei tot en met 10 oktober is het Aqua Kids Club geopend (weersafhankelijk en tegen betaling), dit mini waterpark ligt op korte afstand van het hotel. Tevens biedt Aqua Beach Club Sunland diverse winkeltjes en een internetcafe (allen tegen betaling). Voor de kinderen is er een speeltuin en een mini-club (5-12 jaar). Wifi in de openbare ruimtes beschikbaar (tegen betaling).

Sport & Ontspanning

U hoeft zich tijdens uw verblijf in Aqua Beach Club Sunland niet te vervelen. U kunt gebruikmaken van darts, aerobics, waterpolo, tennis, basketbal, beachvolley, tafeltennis en boccia. Biljart, fietsen en windsurfen zijn tegen betaling. In het Spa Center (gelegen in Blue Bay Beach) kunt u tegen betaling gebruikmaken van de sauna, de jacuzzi en massages. Enkele dagen in de week organiseert het animatieteam een leuk animatieprogramma.

Kamers

De standaardkamers van Aqua Beach Club Sunland zijn eenvoudig maar netjes ingericht en beschikken over airconditioning, televisie, koelkastje, huurkluisje, telefoon en een balkon met zitje. Een badkamer met bad/douche, toilet en fohn. Voor gezinnen zijn er familiekamers, deze bestaan uit 2 ruimtes een woon-/slaapkamer met 2 slaapbanken en een slaapkamer.

Verzorging

U verblijft in Aqua Beach Club op basis van all inclusive



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Aqua Beach Club 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203