Blue Horizon Hotels Afbeelding Blue Horizon Hotels
Blue Horizon Hotels ****
Bestemming: Rhodos - Trianda

Blue Horizon Hotels

****

Dit sfeervol complex is erg geliefd onder de Nederlandse vakantiegangers en heeft een prachtige ligging in een groene omgeving en direct aan het zandstrand van Ialysos. Mede door de vriendelijke service, fijne faciliteiten en door de ruime kamers zult u een fijne vakantie beleven.

Hotel o.b.v. Halfpension



Blue Horizon

Dit sfeervol complex is erg geliefd onder de Nederlandse vakantiegangers en heeft een prachtige ligging in een groene omgeving en direct aan het zandstrand van Ialysos. Mede door de vriendelijke service, fijne faciliteiten en door de ruime kamers zult u een fijne vakantie beleven.

Ligging: Blue Horizon op Rhodos

Direct aan het strand gelegen. Het hotel wordt omgeven door veel groen. Er bevindt zich een bushalte op 500 m. Dichtstbijzijnde winkels, restaurants en bars vindt u eveneens op 500 m. Het centrum van Trianda ligt op 2 km. Rhodos-Stad ligt op 7 km.

Faciliteiten: Blue Horizon

Blue Horizon is gelegen in een tropische tuin en beschikt over een receptie, 2 liften en een ruime lounge met een TV hoek. Voor uw hapjes en drankje kunt u terecht in het restaurant met binnen- en buiten zitgedeelte, sfeervolle bar met terras en bij de strand/snackbar terwijl de windsurfers in zee voor u hun kunsten vertonen. In de tuin ligt het fijne zwembad met apart kinderbad. Rondom de baden ligt een riant zonneterras en fijne ligweide met voldoende ligbedden en parasols. U kunt gebruik maken van de gratis badhanddoekenservice. Op het strand zijn de ligbedden en parasols niet gratis. Voor kinderen is er een miniclub (4-12 jaar) en een speeltuin. Verder treft u in het hotel draadloos internet aan in de lobby en een internethoek (beide tegen betaling).

Uw hotelkamer:Blue Horizon

Uw standaardkamer, geschikt voor max. 3 personen, is voorzien van een telefoon, kluisje (tegen betaling), koelkast, satelliet TV, internetfaciliteiten (tegen betaling), airconditioning (centraal en van 01.06-30.09) en een badkamer met bad of douche, toilet en fohn. Alle kamers hebben een balkon met zitje en landzijde. Kamers met zeezicht kennen een meerprijs. De bungalowkamers, max. 3 personen, liggen in de palmentuin en hebben een terras en bieden tuinzicht. De bungalowkamer voor max. 4 personen is iets ruimer en heeft als extra een terras met zitje en tevens tuinzicht.

Sport & Ontspanning: Blue Horizon

U kunt er heerlijk tennissen, darten en tafeltennissen. Biljart is tegen betaling. En bent u een surfliefhebberOp het strand van Ialysos vindt u een van de beste ProCenters International windsurfstation. In de Spa kunt u een massage reserveren tegen betaling. Het animatieteam zorgt voor een leuk programma.

Verzorging: Blue Horizon

U verblijft op basis van halfpension; ontbijt en diner in buffetvorm.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Blue Horizon Hotels 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203