D Andrea Mare Afbeelding D Andrea Mare
D Andrea Mare ****
Bestemming: Rhodos - Trianda

D Andrea Mare

****

D Andrea Mare is een stijlvol en mooi hotel. het is met oog voor detail ingericht, hetheeft een zwembad en bijzonder vriendelijk en goed personeel.

Aparthotel o.b.v. All Inclusive



DAndrea Mare Aparthotel

Stijlvol is het juiste woord voor dit mooie hotel. Het is met oog voor detail ingericht, heeft een zwembad met lazy river en bijzonder vriendelijk en goed personeel.Hotel D'Andrea Mare beschikt over vele faciliteiten, waarvan het zwembad, het grote binnenbad, de ruime familiekamers en appartementen en het wellnesscenter de belangrijkste zijn.

Op culinair gebied zit het ook wel goed. Het hotel heeft een uitgebreid all inclusive programma met snacks, ijs, afternoon tea en verschillende thema-avonden. Daarnaast zijn er ook nog 2 bars.

Kinderen zullen zich prima vermaken op de glijbaan, in het kinderbad of in de speeltuin.Het hotel ligt direct aan het strand, ca. 1 km van het centrum van Trianta en op ca. 700 m ligt de bushalte met regelmatige verbindingen naar het gezellige Rhodos-stad.

Ligging

D'Andrea Mare ligt direct aan het strand en op ongeveer 1 kilometer van het centrum van Trianda. Het oude en levendige centrum van Rhodos-Stad ligt op ongeveer 9,5 kilometer. De bushalte vindt u op ca. 700 meter afstand.

Faciliteiten

D'Andrea Mare telt 160 kamers verdeeld over een gebouw met vier verdiepingen. In de ruime lobby met zitjes vindt u de 24-uurs receptie en 2 liften. In het buffetrestaurant worden heerlijke gerechten geserveerd en voor uw drankjes kunt u terecht bij diverse bars.

In de tuin vindt u 3 zwembaden, waaronder 1 met een glijbaan. Voor de kinderen is er een apart kinderbad. Voor de koelere dagen kunt u gebruikmaken van het binnenbad (gesloten in juli en augustus). Rondom de zwembaden en op het strand staan de ligbedden en parasols voor u klaar. U kunt gratis gebruikmaken van de handdoekenservice.Verder biedt D'Andrea Mare u een minimarkt (tegen betaling). In de openbare ruimtes kunt u gratis gebruikmaken van wifi. Voor de kinderen is er een mini-club, een minidisco en een speeltuintje.

Kamers

Uw standaardkamer (1-3 personen) in D'Andrea Mare is verzorgd ingericht en beschikt over airconditioning (alleen gratis van 15/06 t/m 15/09 tussen 14.30-19.00 uur en 21.30-09.00 uur), satelliet televisie, een koelkastje, huurkluisje, gratis wifi, waterkoker, een telefoon en een balkon of terras met zitje en landzicht. De badkamer is voorzien van een bad, toilet en fohn.

Tegen een toeslag kunt u een ruimere kamer (min. 2 pers., max. 2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind) of een kamer met zeezicht (1-3 personen) boeken. Ook zijn er ruimere kamers met zeezicht (min. 2 pers., max. 2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind) boekbaar. Voor gezinnen zijn er familiekamers (2-4 personen) met landzicht, deze kamers zijn ruimer dan de standaardkamers en beschikken over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer, echter met een extra 2-persoonsslaapbank. Tegen een toeslag kunt u een familiekamer met zeezicht (2-4 personen) boeken.

Verzorging

U verblijft in D'Andrea Mare op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), lunch (12.30-14.30) en diner (18.30-21.30), alle in buffetvorm. Diverse snacks (10.00-12.00 en van 15.00-18.00), ijs (15.00-17.00), koffie/thee en koekjes (16.00-17.00) en avondsnack (22.00-23.30). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 23.30 uur.

Sport & Ontspanning

U kunt tijdens uw verblijf in D'Andrea Mare gebruikmaken van fitness, tafeltennis, aerobics, beach volleybal en darten. Biljart is tegen betaling. In het Spa Center kunt u tegen betaling gebruikmaken van de sauna, de hamam en massages. Het animatieteam verzorgt een leuk en gevarieerd animatieprogramma.

Belangrijk informatie

De informatie over deze accommodatie wordt geleverd door verschillende leveranciers. Daardoor kan het voorkomen dat bepaalde punten in onze beschrijving kunnen afwijken van de beschrijving van de door uw gekozen reis. Bijvoorbeeld gekozen kamertypes, toegang tot bepaalde faciliteiten (zoals aquaparken of restaurants), eventuele extra's die zijn inbegrepen in uw reis of bepaalde bijkomende kosten. Lees daarom tijdens het boeken altijd goed de accommodatie-beschrijving van uw gekozen reis goed door. Deze beschrijving van de leverancier is leidend. U kunt deze gemakkelijk vinden door na het selecteren van de gewenste prijs in de prijstabel op de naam van het hotel te klikken. Er opent zich dan een nieuw scherm (pop-up) met de complete beschrijving van uw reis. Daarnaast is de ruimbagage bij vrijwel de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer inbegrepen. Tijdens het boekingsproces heeft u de mogelijkheid het gewenste ruimbagage-gewicht bij te boeken. Hier ziet u tevens de geldende tarieven. Deze zijn per luchtvaartmaatschappij en per gewicht verschillend.

Is er iets niet helemaal duidelijk of heeft u vragenWij helpen u graag verder.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

D Andrea Mare 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203