Hotel Sunshine Afbeelding Hotel Sunshine
Hotel Sunshine ***
Bestemming: Santorini - Kamari

Hotel Sunshine

***

Kleinschalig, familie-gerund hotel met een uitstekend a la carte restaurant en het prachtige zwarte lavazandstrand Kamari Beach voor de deur.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Hotel Sunshine

Het hotel beschikt over een lobby met 24-uurs receptie, huurkluisje, gratis draadloos internet in het gehele hotel, poolbar, 1 a la carte-restaurant met uitzicht over zee, bekend om haar interpretatie van de Mediterraanse keuken en wasserijservice. Tuin met 1 zwembad met geintegreerd jacuzzi-gedeelte en zonneterras met ligbedden, matrasjes en parasols. Tegen betaling op het strand ligbedden en parasols.

Sport & Ontspanning

Tegen betaling diverse watersportfaciliteiten op het strand.

Ligging

Het hotel ligt direct aan het lava-strand Kamari Beach en op ca. 50 meter van het centrum. Er is een bushalte op ca. 100 meter. Een kijkje nemen in de omgeving van het resort is met de berg Mesa Vouno en een aantal historische overblijfselen in en rond Kamari zeker de moeite waard.

Is in Fira de zonsondergang prachtig, het bijzondere van Kamari, een van de populairste badplaatsen van Santorini, is de maneschijn op het water. Kamari, een dorpje dat zijn naam dankt aan de kleine boog aan de zuidkant van het strand, is een overblijfsel van een oud heiligdom gewijd aan Poseidon, de God van de Zee volgens de Griekse mythologie. Langs het 2 km lange strand van Kamari loopt een boulevard met allerlei leuke restaurantjes, tavernas, barretjes en winkeltjes waar u kunt genieten van heerlijke maaltijden en drankjes in een decor van een kabbelende zee en prachtige maneschijn. Het strand loopt in zuidwestelijke richting door tot aan de voet van de berg Mesa Vouno, met 400 m de op een na hoogste top van het eiland Santorini. De vormen en de landschappen van de omgeving verraden de vulkanische geschiedenis. Maar ook overdag is het fantastisch vertoeven in Kamari op het mooie, zwarte lavazandstrand waar tevens zeer veel mogelijkheden voor watersport zijn. Voor een ultieme Santorini belevenis kunt u uw verblijf aan het strand combineren met een verblijf op de krater.

Volgens velen is Santorini de parel van de Cycladen. Door de vulkaanuitbarsting van 1550 v. Chr. is het grootste deel van het oorspronkelijke eiland onder de zeespiegel verdwenen. Hierdoor is de zeer indrukwekkende Caldera (een zeer steile rotswand van ca. 270 m hoog) ontstaan, waartegen en waarop diverse dorpjes zijn gebouwd. Vanaf deze rotswand is het uitzicht op zee en de diverse buureilandjes, met in de diepte de cruiseschepen, werkelijk adembenemend. Helemaal onvergetelijk is de zonsondergang vanaf deze plek, die mag u niet missen! Aan de andere kant van het eiland ligt Kamari met de kilometerslange lavastranden, waar u tevens kunt genieten van diverse watersporten.

Verblijfstypes

Kamer: Netjes ingericht met airco, tv, koelkastje en gratis draadloos internet. Badkamer met bad of douche en fohn. Balkon met zitje (1A/2A/3A).

Verzorging

Op basis van logies&ontbijt



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Hotel Sunshine 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203