Anastasia Beach Afbeelding Anastasia Beach
Anastasia Beach ****
Bestemming: Zakynthos - Laganas

Anastasia Beach

****

Anastasia Beach Anastasia Beach is heel gastvrij. De tradities van Griekenland komen samen in Anastasia Beach Hotel. Geniet van de uitstekende service en schitterende ligging aan het helderblauwe water van de Ionische Zee. Anastasia Beach is niet alleen een geliefd hotel onder gezinnen met kinderen, maar ook onder jongeren.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Anastasia Beach

Anastasia Beach is heel gastvrij. De tradities van Griekenland komen samen in Anastasia Beach Hotel. Geniet van de uitstekende service en schitterende ligging aan het helderblauwe water van de Ionische Zee. Anastasia Beach is niet alleen een geliefd hotel onder gezinnen met kinderen, maar ook onder jongeren.

Ligging

Anastasia Beach ligt in het plaatsje Laganas. Het hotel ligt direct aan het zandstrand en het centrum ligt op ca. 250 meter afstand. In de directe omgeving vindt u winkels, bars en restaurants. Er is een bushalte op ca. 150 meter afstand.

Faciliteiten

Het complex Anastasia Beach bestaat uit 86 appartementen verdeeld over 4 gebouwen van 3 verdiepingen. Er zijn geen liften aanwezig. U treft er een receptie, een lobbybar met televisie, een pool-/snackbar en een buffetrestaurant. Buiten vindt u een zwembad met aangesloten kinderbad en een zonneterras en zonneweide met ligbedden en parasols. Voor kinderen is er een speeltuintje. Tegen betaling biedt het hotel een wasserette, oppasservice (op aanvraag) en doktersservice aan. Wifi is beschikbaar in het gehele complex (tegen betaling).

Sport & Ontspanning

Laganas is een van de mooiste stranden van Griekenland en is geschikt voor alle watersporten (tegen betaling). Het water is ondiep en daarom veilig voor kleine kinderen.

Kamers

De standaardkamers van Anastasia Beach bestaan uit een balkon/terras, een badkamer met douche, toilet en fohn, satelliet televisie, een huurkluisje, koelkastje (tegen betaling), telefoon, airconditioning (tegen betaling), waterkoker en wifi (tegen betaling). Voor gezinnen zijn er familiekamers, deze kamers zijn ruimer dan de standaardkamers.

Verzorging

U verblijft in Anastasia Beach op basis van Logies & Ontbijt of op basis van Halfpension. De maaltijden worden opgediend in het buffetrestaurant: ontbijt (08.00-10.00), diner (19.00-21.00).



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Anastasia Beach 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203