Canadian Afbeelding Canadian
Canadian ***
Bestemming: Zakynthos - Laganas

Canadian

***

Canadian Hotel kent een centrale ligging; het brede zandstrand van Laganas is een van de mooiste stranden in Griekenland en op ca. 400 meter gelegen. Het ondiepe water en aflopende strand maakt het ideaal voor kinderen.

Aparthotel o.b.v. Logies



Canadian Hotel

Het Canadian Hotel kent een centrale ligging; het brede zandstrand van Laganas is een van de mooiste stranden in Griekenland en op ca. 400 meter gelegen. Het ondiepe water en aflopende strand maakt het ideaal voor kinderen.

Ligging:

Canadian Hotel ligt in de gezellige plaats Laganas, op ca. 400 meter van het centrum en het zandstrand. In de directe omgeving en tevens in het centrum van Laganas vindt u volop vertier met diverse winkels, restaurants en bars. Bushalte op ca. 400 meter afstand.

Faciliteiten:

Het Canadian Hotel is een 2-sterren hotel en beschikt over 88 kamers, onderverdeeld in 3 gebouwtjes (geen liften aanwezig). In het complex vindt u een 24-uurs receptie met lobby een TV hoek. Voor uw maaltijden kunt u terecht in het (a la carte) restaurant. Verkoelende drankjes en snacks zijn verkrijgbaar bij de pool-/snackbar en voor de kinderen is er een speeltuin. Buiten vindt een mooi zwembad met apart kinderbad dat wordt omringd door ligbedden en parasols (gratis). Badhanddoekenservice is tegen betaling. Overige services in het Canadian Hotel zijn een wasserette, een medische service, kapsalon en een babysitservice (alle op aanvraag en tegen betaling). Wifi in de openbare ruimtes beschikbaar (tegen betaling).

Sport & Ontspanning:

Tegen betaling biljart en diverse massage- en schoonheidsbehandelingen. In het hoogseizoen wordt er tweemaal per week een Griekse avond, bingo avond of BBQ avond georganiseerd.

Kamers:

De standaardkamers van het Canadian Hotel zijn geschikt voor 1-3 personen en zijn voorzien van een balkon met zitje, een kitchenette met kookgerei, een satelliet televisie, een kluisje (tegen betaling, ca. eur 25, - per week), minibar (niet gevuld), een telefoon, airconditioning (individueel regelbaar en tegen betaling, ca. eur 5, - per dag), koffie- en theefaciliteiten en wifi (tegen betaling). Badkamer met douche, toilet en fohn.

Verzorging:

U verblijft in het Canadian Hotel op basis van Logies. Het is ook mogelijk om logies en ontbijt of halfpension te boeken tegen een toeslag.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Canadian 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203