Esperia Afbeelding Esperia
Esperia
Bestemming: Zakynthos - Laganas

Esperia


Esperia Hotel is een 3-sterren familiehotel met een centrale ligging, ideaal om te ontspannen en helemaal tot rust te komen. Het vriendelijke personeel zal er alles aan doen om u in alle wensen en behoeften te voorzien!

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Esperia

Esperia Hotel is een 3-sterren familiehotel met een centrale ligging, ideaal om te ontspannen en helemaal tot rust te komen. Het vriendelijke personeel zal er alles aan doen om u in alle wensen en behoeften te voorzien!

Ligging

Esperia Hotel is gelegen in het centrum en op ca. 30 meter van het zandstrand van Laganas. In de directe omgeving treft u diverse winkels, restaurants en bars. Bushalte op ca. 30 meter afstand.

Faciliteiten

Esperia Hotel is een gemoedelijk 3-sterren hotel en beschikt over 74 kamers onderverdeeld in 1 gebouw van 3 verdiepingen. In het hoofdgebouw treft u een receptie met lobby en zitjes en 1 lift. In het hoofdrestaurant worden de maaltijden in buffetvorm geserveerd. Voor een drankje kunt u terecht in de pool-/snackbar. Het hotel beschikt over een zwembad met apart kinderbad waar op het zonneterras de ligstoelen parasols gratis ter beschikking staan (op het strand tegen betaling). Voor de kids is er een speeltuintje. Verder is er in het Esperia Hotel een internetcafe en een kapsalon (beide tegen betaling). Wifi in de publieke ruimtes beschikbaar (gratis).

Kamers

Uw standaard kamer (1-3 personen) in Esperia Hotel is voorzien van airconditioning (tegen betaling, individueel regelbaar), een televisie, kluisje (tegen betaling), minibar (niet gevuld), telefoon en gratis wifi. Badkamer met douche, toilet en fohn. Alle kamers beschikken over een balkon met zitje.

Sport & Ontspanning

In Esperia Hotel kunt u heerlijk relaxen aan het zwembad of in de jacuzzi (gratis). Op het strand worden er diverse gemotoriseerde watersporten aangeboden (tegen betaling).

Verzorging

U verblijft in Esperia Hotel op basis van logies en ontbijt. Ontbijt (08.00-10.00) is in buffetvorm.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Esperia 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203