Zante Park Afbeelding Zante Park
Zante Park ****
Bestemming: Zakynthos - Laganas

Zante Park

****

Hotel Zante Park is een rustige, verzorgde en sfeervolle hotel Zante Park van de Best Western keten, biedt alle mogelijkheden voor een aangename vakantie! In het buffetrestaurant kunt u heerlijk maaltijden nuttigen en als afsluiter een heerlijke drankje aan de bar. Bij de pool-/snackbar kunt u ook verfrissingen en snacks bestellen. Af en toe is er in de avond een leuk animatieprogramma. Tegen betaling kunt u...

Hotel o.b.v. All Inclusive



Griekenland - Zakynthos - Laganas

Hotel Zante Park

Dit rustige, verzorgde en sfeervolle hotel Zante Park van de Best Western keten, biedt alle mogelijkheden voor een aangename vakantie!

Het hotel beschikt over een mooi zwembad met een zonneterras. Op het zonneterras staan ligbedden en parasols, waar u gebruik van mag maken. Zo kunt u heerlijk genieten van de Griekse zon.

In het buffetrestaurant kunt u heerlijk maaltijden nuttigen en als afsluiter een heerlijke drankje aan de bar. Bij de pool-/snackbar kunt u ook verfrissingen en snacks bestellen.

Af en toe is er in de avond een leuk animatieprogramma. Tegen betaling kunt u genieten van een heerlijke massage, sauna en jacuzzi.

Hotel Zante Park is gelegen op ca. 300 meter van het strand en op ca. 800 meter van het centrum van Laganas.

Ligging

Ligging: Hotel Zante Park is gelegen op ca. 300 meter van het strand en op ca. 800 meter van het centrum van Laganas.

Laganas is een gezellige badplaats met veel winkels, tavernas, terrasjes en een bruisend nachtleven. In de vele bars en discotheken kunt u tot in de vroege uurtjes doorfeesten. Deze vakantiebestemming is ideaal voor een gezellige strandvakantie, waar de actieve vakantieganger diverse watersporten kan beoefenen. Uniek is dat het prachtige lange zandstrand tot beschermd natuurgebied is verklaard, omdat het een broedplaats voor zeeschildpadden is. Ter bescherming van deze dieren zijn sommige delen van het strand s avonds afgesloten.

Zakynthos wordt ook wel het schildpaddeneiland genoemd. Sinds mensenheugenis komen zeeschildpadden, ook wel caretta caretta genoemd, in het oosten van het eiland hun eieren leggen. Deze stranden zijn beschermd natuurgebied. Tevens is Zakynthos een van de vriendelijkste eilanden van Griekenland, met een landelijk karakter en een hartelijke bevolking, die gastvrijheid nog hoog in het vaandel heeft staan. Natuurliefhebbers vinden op het eiland een groen landschap, met vruchtbare vlaktes in het zuiden, die in het voorjaar als de natuur tot bloei komt, een grote bloemenzee vormen. Het noorden is bergachtiger en trekt mountainbikers en wandelaars die genieten van de ruige natuur. Ook vindt u hier de azuurblauwe zee en het strand met het beroemde scheepswrak. Zakynthos biedt voor elk wat wils. Houdt u van prachtige stranden, gezellige badplaatsjes, maar toch de rust die een kleiner Grieks eiland nog biedtDan bent u op Zakynthos aan het juiste adres!

Faciliteiten

Faciliteiten: Het hotel bestaat uit twee gebouwen, gescheiden door een smalle weg, en beschikt over een lobby met receptie, liften, tegen betaling wifi in het hele hotel, bar, pool-/snackbar en een buffetrestaurant. Mooi zwembad, zonneterras met ligbedden, parasols en tegen betaling badhanddoekservice.

Sport & Ontspanning: Tegen betaling biljart, tafeltennis en fitness. Af en toe s avonds een leuk animatieprogramma. Tegen betaling sauna, jacuzzi en massage.

In hotel Zante Park boekt u uw verblijf op basis van halfpension of all inclusive. Het ontbijt en diner zijn in buffetvorm.

All inclusive ontbijt, lunch en diner in buffetvormlokale (alcoholische) drankjes van 10:00-23:00 uursnacks van 11:00-18:00 uur en sandwiches van 21:30-23:00 uurijs voor de kinderen van 10:00-18:00 en van 19:30-21:30 uurfitness, biljart en tafeltennis.

Kamer: Verzorgd ingericht met airco, tv, minibar, huurkluisje en zitje. Badkamer met bad met douche en fohn. Balkon met zitje (1A/2A/3A). Voordeelkamer: Als kamer, echter nog aantrekkelijk geprijsd (2S/3S).Kamer VIP: Als kamer, echter met plasma-tv, dvd-speler, water en koekjes bij aankomst, badjas en slippers (2C). Familiekamer: 4 pers. Als kamer, echter ruimer en zonder zitje in de kamer (min./max. 2 volw. + 2 kinderen t/m 12 jaar) (2D).



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Zante Park 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203