Balcony Boutique Afbeelding Balcony Boutique
Balcony Boutique ***
Bestemming: Zakynthos - Tsilivi

Balcony Boutique

***

Balcony Boutique een romantische Only Adult hotel gelegen aan de rand van een klif en heeft een schitterend en uniek uitzicht over de Ionische Zee en het strand van Tsilivi. Balcony Boutique wordt gerund door een familie bij wie oprechte gastvrijheid en aandacht voor details hoog in vaandel staan. Balcony Boutique is een uitstekende keuze voor koppels of families zonder kinderen.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Balcony Boutique

Balcony Boutique een romantische Only Adult hotel gelegen aan de rand van een klif en heeft een schitterend en uniek uitzicht over de Ionische Zee en het strand van Tsilivi. Balcony Boutique wordt gerund door een familie bij wie oprechte gastvrijheid en aandacht voor details hoog in vaandel staan. Balcony Boutique is een uitstekende keuze voor koppels of families zonder kinderen.

Ligging: Balcony Boutique in Tsilivi

Balcony Boutique ligt op ca. 800 meter van het centrum van Tsilivi en op ca. 20 meter van het zandstrand. Er is een bushalte op ca. 800 meter afstand. Het strand is direct te bereiken via een trap (ongeveer 110 treden) of via een zijweg (ca. 5 minuten wandelen).

Faciliteiten: Balcony Boutique

Balcony Boutique beschikt over een hoofdgebouw met 30 kamers verdeeld 3 verdiepingen. U vindt er een receptie, een lift, een buffetrestaurant, een a la carte restaurant, een (snack)bar en een televisieruimte. In de mooie tuin vindt u een prachtig terras dat uitkijkt over het strand en de Ionische Zee. Services tegen een toeslag: wasserette, medische dienst, kapper en parkeergelegenheid. U kunt in de openbare ruimtes gebruikmaken van gratis wifi.

Uw hotelkamer

De standaard kamers van Balcony Boutique zijn geschikt voor 2 personen en beschikken over een balkon met zitje, een badkamer met bad of douche, toilet en fohn, een satelliet televisie, een kluisje (gratis), een koelkastje, gratis airconditioning en gratis wifi. De superior kamers (2 personen) zijn iets ruimer en beschikken, naast de faciliteiten van de standaard kamers, over koffie-/theefaciliteiten en een gevulde minibar (beide tegen een toeslag).

Sport & Ontspanning

Kom helemaal tot rust tijdens een heerlijke massage of geniet van verschillende schoonheidsbehandelingen (beide op aanvraag en tegen betaling).

Verzorging: Balcony Boutique

U verblijft in Balcony Boutique op basis van logies en ontbijt. Het ontbijt (08.00-10.00) is in buffetvorm.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Balcony Boutique 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203