Segara Village Hotel Afbeelding Segara Village Hotel
Segara Village Hotel *****
Bestemming: Bali - Sanur

Segara Village Hotel

*****

Hotel Segara Village is in een traditioneel Balinees dorpse stijl gebouwd. Het ligt in Sanur met een nabij gelegen zandstrand en een tal aan winkels en restaurants. Het hotel bied een hoop faciliteiten met prachtige kamers, Spa Center en vele (water)sport activiteiten. Na een vakantie in Segara Village zult u zich voelen alsof u de wereld aankan!

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



De ligging

Segara Village ligt aan het strand en de boulevard en is gelegen in het centrum van Sanur. In de directe omgeving vindt u tal van winkels en restaurants. De luchthaven ligt op ongeveer 21 kilometer.

Faciliteiten van het hotel

Het hotel telt 120 kamers verdeeld over meerdere gebouwen. In de sfeervolle lobby met zitjes vindt u de receptie. In het restaurant worden heerlijke lokale en internationale gerechten geserveerd. Tevens is er een Japans restaurant gelegen bij het strand. Drankjes zijn te verkrijgen bij de Jacuzzi bar en de Birdhouse bar & terrace.

Verspreid in de tuin liggen 3 zwembaden en een kinderbad. Rondom de zwembaden en op het strand staan de ligbedden en parasols voor u klaar. Het hotel biedt een handdoekenservice.

Verder biedt Segara Village u roomservice, een doktersservice, een gameroom, een was service en een winkeltje (alle tegen betaling). Tevens is er een bibliotheek en kunt u in de openbare ruimtes gratis gebruikmaken van wifi.

Voor de kinderen is er een babysitservice (op aanvraag en tegen betaling) en een speeltuintje.

Sport & Ontspanning

U kunt tijdens uw verblijf in Segara Village gebruikmaken van de tennisbaan, volleybal, yoga, tafeltennis, biljart en diverse watersporten aan het strand, zoals duiken en snorkelen (sommige activiteiten zijn tegen betaling). In het Spa Center kunt u heerlijk ontspannen tijdens een massage of een schoonheidsbehandeling (alle tegen betaling).

Enkele avonden in de week worden er culturele avonden met Balinese dans en muziek georganiseerd.

Uw hotelkamer

Uw standaardkamer Deluxe (1 tot 3 personen) in Segara Village is ruim en voorzien van Indonesische meubels en beschikt over airconditioning, satelliet televisie, huurkluisje, minibar, gratis wifi en een balkon of terras met zitje. De badkamer is voorzien van een bad/douche, toilet, fohn en badjas en slippers. Tegen een toeslag kunt een bungalow (1 tot 3 personen) boeken, deze beschikt over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer, echter ruimer en luxer ingericht en een badkamer met een bad en een aparte douche.

Verzorging

In Segara Village verblijft u op van Logies & Ontbijt. Tegen een toeslag kunt u Halfpension boeken.

Belangrijk informatie

De informatie over deze accommodatie wordt geleverd door verschillende leveranciers. Daardoor kan het voorkomen dat bepaalde punten in onze beschrijving kunnen afwijken van de beschrijving van de door uw gekozen reis. Bijvoorbeeld gekozen kamertypes, toegang tot bepaalde faciliteiten (zoals aquaparken of restaurants), eventuele extra's die zijn inbegrepen in uw reis of bepaalde bijkomende kosten. Lees daarom tijdens het boeken altijd goed de accommodatie-beschrijving van uw gekozen reis goed door. Deze beschrijving van de leverancier is leidend. U kunt deze gemakkelijk vinden door na het selecteren van de gewenste prijs in de prijstabel op de naam van het hotel te klikken. Er opent zich dan een nieuw scherm (pop-up) met de complete beschrijving van uw reis. Daarnaast is de ruimbagage bij vrijwel de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer inbegrepen. Tijdens het boekingsproces heeft u de mogelijkheid het gewenste ruimbagage-gewicht bij te boeken. Hier ziet u tevens de geldende tarieven. Deze zijn per luchtvaartmaatschappij en per gewicht verschillend.

Is er iets niet helemaal duidelijk of heeft u vragenWij helpen u graag verder.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Segara Village Hotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203