Vasanti Hotel Afbeelding Vasanti Hotel
Vasanti Hotel ****
Bestemming: Bali - Seminyak

Vasanti Hotel

****

Het Vasanti Hotel ligt in een rustige omgeving en is omringd door rijstvelden. Vlakbij lige de levendige strand Seminyak en er bevindzich een strsnd op een korte rijsfstand. Het resort beschikt over moderne kamers, een restaurant, een Spa & Wellness Center en een heerlijk zwembad met zonneterras.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Ligging

Vasanti Hotel ligt op ongeveer 5 minuten rijafstand van het Petitenget, het Batu Belig strand en het levendige centrum van Seminyak. Op korte afstand vindt u diverse restaurants en clubs.

Faciliteiten

Vasanti Hotel telt 121 kamers verdeeld over een gebouw met 4 verdiepingen. In de elegante lobby met zitjes vindt u de 24-uurs receptie en 5 liften.Het restaurant heeft een open keuken en serveert moderne en klassieke gerechten. Voor een drankje kunt u terecht bij de poolbar en de rooftop bar met een prachtig uitzicht over de omgeving.Buiten treft u een heerlijk zwembad en een zonneterras met ligbedden en parasols. Verder biedt Vasanti Hotel u roomservice en een wasservice (alle tegen betaling). In de openbare ruimtes kunt gratis gebruikmaken van wifi.

Sport & Ontspanning

U kunt heerlijk ontspannen in het Spa & Wellness Center. Geniet van luxe behandelingen en ontspannende massages. U kunt ook gebruikmaken van de fitnessruimte.

Kamers

Uw standaardkamer in Vasanti Hotel is een ruime deluxekamer (1-3 personen) en beschikt over airconditioning, televisie, DVD-speler, een Ipod-dock, minibar en een huurkluisje. De badkamer is voorzien van een regendouche, bad, toilet en een fohn. Tegen een toeslag kunt u een Junior suite (1-3 personen) boeken, deze is ruimer en luxer dan de standaardkamer.

Verzorging

U verblijft in Vasanti Hotel op basis van Logies & Ontbijt.

Belangrijke informatie over uw heen- en terugreis

Aangezien Bali een tijdsverschil kent met Nederland, vindt u hieronder een voorbeeld van een heen- en terugreis.

Heenreis: U vertrekt op zaterdag 2 januari en komt aan op Bali op zondag 3 januari, de nacht brengt u door in het vliegtuig. Terugreis: U checkt uit in uw hotel op 10 januari en vliegt terug voor of net na middernacht op 11 januari. De nacht brengt u door in het vliegtuig. Vervolgens landt u op 11 januari 's middags weer in Nederland. U boekt in dit geval een 10-daagse reis, bestaande uit 7 nachten in uw accommodatie op Bali en 2 overnachtingen in het vliegtuig.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Vasanti Hotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203