Bakung Beach Resort Afbeelding Bakung Beach Resort
Bakung Beach Resort ***
Bestemming: Bali - Tuban beach

Bakung Beach Resort

***

Bakung Beach Resort is gelegen in Tuban, dichtbij het populaire Kuta en vormt samen de ideale thuisbasis voor uw verblijf in Bali. Voor de surfliefhebbers ligt er op ongeveer 30min rijden van Nusa Dua Beach een populaire strand voor surfliefhebbers. Vanwege de prima prijs-kwaliteitverhouding is Bakung Beach Resort ook erg populair onder de overwinteraars. Dus boek nu Bakung Beach Resort want vol=vol!

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



De ligging

Bakung Beach Resort ligt in Tuban, op ongeveer 10 minuten rijafstand van het centrum van Kuta en op ca. 5 min rijafstand van winkelcentrum Discovery. Het zandstrand ligt op ca. 100 meter van het hotel (5 minuten loopafstand). Op korte afstand vindt u diverse restaurants en clubs. De rijafstand naar luchthaven Ngurah Rai is ongeveer 15 minuten. Nusa Dua ligt op ca. 30 minuten rijafstand.

Faciliteiten van het hotel

Het Bakung Beach Resort is een prima 3-sterren accommodatie die uit 3 verdiepingen en 89 kamers bestaat. In de lobby is een 24-uurs receptie met huurkluisjes en bagageruimte aanwezig. In de prachtige tuin treft u het fijne zwembad met een zonneterras aan, hier staan de ligbedden en parasols voor u klaar. Voor de kleintjes is er een kinderbad.Het restaurant serveert internationale gerechten (Indonesisch, Chinees en Europees). Bij de poolbar kunt u terecht voor talloze soorten cocktails, sandwiches en snacks. Het hotel biedt wasservice en roomservice aan (beide tegen betaling). In de koffiebar en in de openbare ruimtes kunt gratis gebruik maken van wifi.

Sport & Ontspanning

Bakung Beach Resort biedt u de mogelijkheid om fietsen te huren. U kunt heerlijk ontspannen in het Spa & Wellness Center. Het hotel organiseert een keer per week traditioneel Balinese dansen.

Uw hotelkamer

Uw standaardkamer in Bakung Beach Resort is een ruime in Balinese stijl ingerichte superiorkamer (1-3 personen) en beschikt over airconditioning, satelliet lcd-televisie met 60 zenders, minibar (dagelijks gevuld met water), gratis wifi, een balkon of een terras met zitjes en uitzicht op het zwembad of de tuin. Alle kamers beschikken over een badkamer met douche, toilet en fohn.

De verzorging

U verblijft in Bakung Beach Resort op basis van Logies en Ontbijt.

Belangrijke informatie over uw heen- en terugreis

Aangezien Bali een tijdsverschil kent met Nederland, vindt u hieronder een voorbeeld van een heen- en terugreis.

Heenreis: U vertrekt op zaterdag 2 januari en komt aan op Bali op zondag 3 januari, de nacht brengt u door in het vliegtuig.

Terugreis: U checkt uit in uw hotel op 10 januari en vliegt terug voor of net na middernacht op 11 januari. De nacht brengt u door in het vliegtuig. Vervolgens landt u op 11 januari 's middags weer in Nederland.

U boekt in dit geval een 10-daagse reis, bestaande uit 7 nachten in uw accommodatie op Bali en 2 overnachtingen in het vliegtuig.

Belangrijk informatie!

De informatie over deze accommodatie wordt geleverd door verschillende leveranciers. Daardoor kan het voorkomen dat bepaalde punten in onze beschrijving kunnen afwijken van de beschrijving van de door uw gekozen reis. Bijvoorbeeld gekozen kamertypes, toegang tot bepaalde faciliteiten (zoals aquaparken of restaurants), eventuele extra's die zijn inbegrepen in uw reis of bepaalde bijkomende kosten. Lees daarom tijdens het boeken altijd goed de accommodatie-beschrijving van uw gekozen reis goed door. Deze beschrijving van de leverancier is leidend. U kunt deze gemakkelijk vinden door na het selecteren van de gewenste prijs in de prijstabel op de naam van het hotel te klikken. Er opent zich dan een nieuw scherm (pop-up) met de complete beschrijving van uw reis. Daarnaast is de ruimbagage bij vrijwel de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer inbegrepen. Tijdens het boekingsproces heeft u de mogelijkheid het gewenste ruimbagage-gewicht bij te boeken. Hier ziet u tevens de geldende tarieven. Deze zijn per luchtvaartmaatschappij en per gewicht verschillend.

Is er iets niet helemaal duidelijk of heeft u vragenWij helpen u graag verder.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Bakung Beach Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203