Bali Dynasty Resort Afbeelding Bali Dynasty Resort
Bali Dynasty Resort ****
Bestemming: Bali - Tuban beach

Bali Dynasty Resort

****

Om lekker onbezorgd en tropisch te genieten van uw vakantie bent u bij Bali Dynasty Resort op het juiste adres.Het hotel heeft een perfecte ligging aan het strand en vlak bij het bruisende nachtleven van Kuta. De luxe kamers, bars en verschillende restaurants, vele faciliteiten voor u en uw kinderen zal zeker voor een onvergetelijke vakantie zorgen.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



De ligging

Het Bali Dynasty Resort ligt direct aan het prachtige strand van Kuta. Op loopafstand vindt u het bruisende nachtleven van Kuta, het Waterbom Park en de Discovery Shopping Mall. De luchthaven van Denpasar ligt op ongeveer 3 kilometer afstand.

Faciliteiten van het hotel

Het Bali Dynasty Resort beschikt over 313 kamers, die verspreid liggen over maximaal 3 verdiepingen en te bereiken zijn via 2 liften. In de Hospitality Lounge van het hotel kunt u even lekker relaxen en gebruik maken van gratis koffie-, thee- en waterfaciliteiten. Hotelgasten kunnen hier bovendien gratis gebruik maken van douches en verkleedkamers op de dag van aankomst en vertrek.

Ook vindt u er een bibliotheek en een televisie. Wat is een vakantie zonder heerlijke hapjes en drankjesOok hier is aan gedacht. In het hotel vindt u namelijk 6 restaurants, 5 bars en een speciale Beach Club voor hotelgasten, die gemakkelijk vanaf het strand en het zwembad te bereiken is.

In de prachtige tropische tuin vindt u maar liefst 3 zwembaden en een apart gedeelte voor kinderen; de iKids Water Fun Zone' met een 56 meter lange glijbaan. Daarnaast is er een badje voor baby's. Verder is er voor de kleine gasten een Kids Club (4-12 jaar) en een speeltuintje. Kinderen tussen 10 en 16 jaar hebben toegang tot de Teens Club, een ruimte met onder andere een pooltafel, darts, diverse spelletjes, Playstations, computers en een Wii. Ook is er een trapeze en een trampoline.

Verder biedt het hotel een 24-uurs roomservice, internethoek, supermarktje, kledingwinkeltje, kapsalon, kids salon, was- en droogservice, medische service, babysitservice (op aanvraag) en mogelijkheden om geld te wisselen (alle tegen betaling). In de lobby, bars en restaurants maakt u gratis gebruik van wifi.

Sport & Ontspanning

Tijdens uw vakantie in Bali Dynasty Resort is het heerlijk ontspannen in de Ashoka Spa. Er is een sauna en u kunt gebruik maken van onder andere manicure, pedicure, wax behandelingen, massages en lichaamsbehandelingen (alle tegen betaling). De overtollige vakantiekilo's eraf werken doet u gratis in de fitnessruimte (toegang vanaf 16 jaar).

Uw hotelkamer

De standaardkamers (1-3 personen) in Bali Dynasty Resort zijn deluxekamers die verzorgd ingericht zijn en beschikken over een satelliet televisie en een dvd-speler, airconditioning, minibar (tegen betaling), kluisje en koffie- en theefaciliteiten. De badkamer beschikt over een douche, toilet en fohn. U kunt er bovendien gebruik maken van een badjas en slippers. Op het terras of balkon kunt u heerlijk genieten van de Balinese zon. Er is tevens gratis wifi beschikbaar in uw kamer.

De verzorging

U verblijft in Bali Dynasty Resort op basis van Logies & Ontbijt. Tegen een meerprijs kunt u Halfpension (ontbijt en diner) of Volpension (ontbijt, lunch en diner) bijboeken.

Belangrijk informatie

De informatie over deze accommodatie wordt geleverd door verschillende leveranciers. Daardoor kan het voorkomen dat bepaalde punten in onze beschrijving kunnen afwijken van de beschrijving van de door uw gekozen reis. Bijvoorbeeld gekozen kamertypes, toegang tot bepaalde faciliteiten (zoals aquaparken of restaurants), eventuele extra's die zijn inbegrepen in uw reis of bepaalde bijkomende kosten. Lees daarom tijdens het boeken altijd goed de accommodatie-beschrijving van uw gekozen reis goed door. Deze beschrijving van de leverancier is leidend. U kunt deze gemakkelijk vinden door na het selecteren van de gewenste prijs in de prijstabel op de naam van het hotel te klikken. Er opent zich dan een nieuw scherm (pop-up) met de complete beschrijving van uw reis. Daarnaast is de ruimbagage bij vrijwel de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer inbegrepen. Tijdens het boekingsproces heeft u de mogelijkheid het gewenste ruimbagage-gewicht bij te boeken. Hier ziet u tevens de geldende tarieven. Deze zijn per luchtvaartmaatschappij en per gewicht verschillend.

Is er iets niet helemaal duidelijk of heeft u vragenWij helpen u graag verder.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Bali Dynasty Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203