Colosseum Afbeelding Colosseum
Colosseum
Bestemming: Rome - Rome

Colosseum


Dit gezinsvriendelijke stadshotel Colosseum in Rome Italie is in 2006 gerenoveerd en heeft een comfortabele omgeving, moderne service en vriendelijk personeel. Het beschikt over in totaal 50 kamers. Dit van airconditioning voorziene hotel biedt zijn gasten een receptie die 24 uur per dag geopend is, ook voor het uitchecken, een hotelkluis, een wisselkantoor, een garderobe, een lift, een cafe, een bar en een...

Hotel o.b.v. Volgens programma



Dit gezinsvriendelijke stadshotel Colosseum in Rome Italie is in 2006 gerenoveerd en heeft een comfortabele omgeving, moderne service en vriendelijk personeel. Het beschikt over in totaal 50 kamers. Dit van airconditioning voorziene hotel biedt zijn gasten een receptie die 24 uur per dag geopend is, ook voor het uitchecken, een hotelkluis, een wisselkantoor, een garderobe, een lift, een cafe, een bar en een televisielounge. Verder zijn er een restaurant, conferentiefaciliteiten, WiFi-internettoegang en was- en roomservice.

Ligging

Ligging

Het hotel ligt in het centrum van het historische oude Rome in een rustige straat tussen de basiliek Santa Maria Maggiore en het Colosseum, vlak bij het centraal station Termini en het Domus Aurea. Het hotel ligt op een van de hoogste delen van de heuvel Esquilino, en dankzij het aangename terras hebben de gasten een uniek panoramisch uitzicht over heel Rome en omgeving. Het centrum van Rome (bij de Spaanse Trappen) is slechts 2 km van het hotel verwijderd, net als de Trevifontein, naar Villa Borghese is het 4 kilometer. Komend uit noordelijke richting neemt u vanaf de snelweg A1 Milano-Roma de afrit Roma Nord. Voorbij de tolpoortjes rijdt u ca. 20 km door en neemt u de afrit Settebagni. Daarna rijdt u verder op de Via Salaria, die u naar het centrum brengt en vervolgens volgt u de borden naar station Termini of naar S. Maria Maggiore. Vanaf het Piazza S. Maria Maggiore neemt u de Via Paolina die overgaat in de Via Sforza. Na nog eens 50 meter ziet u het hotel aan uw rechterhand. Komend uit het zuiden neemt u vanaf de snelweg A2 Napoli-Roma de afrit naar Roma Sud en volgt u de borden Tuscolana-Centro, waardoor u uitkomt bij S. Giovanni. Daarvandaan rijdt u in de Via Merulana, die S. Giovanni verbindt met S. Maria Maggiore. Volg daarna de aanwijzingen zoals hierboven beschreven vanaf Piazza S. Maria Maggiore.

Faciliteiten

Faciliteiten gratis

Dit gezinsvriendelijke stadshotel is in 2006 gerenoveerd en heeft een comfortabele omgeving, moderne service en vriendelijk personeel. Het beschikt over in totaal 50 kamers. Dit van airconditioning voorziene hotel biedt zijn gasten een receptie die 24 uur per dag geopend is, ook voor het uitchecken, een hotelkluis, een wisselkantoor, een garderobe, een lift, een cafe, een bar en een televisielounge. Verder zijn er een restaurant, conferentiefaciliteiten, WiFi-internettoegang en was- en roomservice.

Bars en restaurants

De gasten kunnen hun ontbijt samenstellen van een continentaal buffet en de lunch en het diner kunnen van een buffet, a la carte of van een vast menu gekozen worden.

Bijzonderheden

American Express, Diners Club, MasterCard en VISA worden in dit hotel als betaalmiddel geaccepteerd.

De hotelkamers hebben antiek Italiaans meubilair en alle noodzakelijke faciliteiten om de gasten een onvergetelijk verblijf te verzekeren. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met bad/douche. Op de kamer heeft u verder de beschikking over satelliettelevisie, internettoegang en een kluisje. Sommige kamers hebben een balkon dat uitkijkt op het oude Rome. Naast de internettoegang op de kamers via een modem, kunnen de gasten ook gebruik maken van de WiFi-internettoegang die in het hele hotel beschikbaar is. Verder heeft u op alle kamers de beschikking over een haardroger, een telefoon, een radio, een stereo-installatie en een kitchenette.

Type A1A: A1A Type A2A: A2A Type A3A: A3A



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Colosseum 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203