Norcenni Girasole Club Afbeelding Norcenni Girasole Club
Norcenni Girasole Club
Bestemming: TOSCANE - FIGLINE VALDARNO

Norcenni Girasole Club


Goed verzorgde, uitgestrekte camping, schitterend gelegen in het heuvellandschap van Toscane. Met o.a. een wellnesscentrum.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Goed verzorgde, uitgestrekte camping, schitterend gelegen in het heuvellandschap van Toscane. Met o.a. een wellnesscentrum.

Ligging ca. 1377 km van Utrecht de camping is terrasgewijs gebouwd gelegen in de heuvels van de Chianti ca. 4 km van het centrum van Figline Valdarno ca. 29 km van de cultuurstad Firenze andere boeiende plaatsen als Siena, San Gimignano en Pisa liggen binnen bereik

Faciliteiten receptie 2 supermarkten bazaar discotheek geldautomaat parkeerplaats (gratis)

Faciliteiten tegen betaling centrale wifi internetruimte wasserette

Bars en restaurants 3 restaurants pizzeria 3 bars poolbar Lagoon Orange Bar afhaalmaaltijden

Sport en Ontspanning openluchtzwembad en lagunebad met waterglijbanen (33x18m; geopend: half mei-half september) overdekt zwembad (10x15 m; geopend: eind maart-begin oktober) badminton volleybal basketbal voetbal

Sport en Ontspanning tegen betaling saunacomplex met stoombad, bubbelbad en fitness massage tennis boogschieten fiets- en scooterhuur paardrijden

Caravans De stacaravans van Happy Camp zijn gegroepeerd gelegen tegen een helling op ca. 5 minuten lopen van de ingang en ca. 10 minuten van de zwembaden.

3-kamerstacaravan Happy Camp Standaard max. 6 personen. Woon-/slaapkamer met 1-persoonsslaapbank. Kitchenette met 4 gaspitten en koelkast. 2 slaapkamers: 1 met 2-persoonsbed en 1 met twee 1-persoonsbedden en hoogslaper. Dekens en kussens zijn aanwezig. Airconditioning (tegen betaling). Badkamer met douche en toilet. Terras met tuinmeubilair, 2 ligstoelen, parasol en barbecue. 6e persoon t/m 11 jaar.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Norcenni Girasole Club 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203