Palazzo Ruspoli Afbeelding Palazzo Ruspoli
Palazzo Ruspoli ***
Bestemming: TOSCANE - FLORENCE

Palazzo Ruspoli

***

Palazzo Ruspoli is een charmante Bed & Breakfast met een perfecte ligging in hartje Florence. Zo kijkt u vanuit uw kamer direct op de Duomo, de indrukwekkende Dom die het stadsbeeld beheerst. Het ontbijt is zeer goed verzorgd en uitgebreid. De ruime kamers zijn klassiek en netjes ingericht. Palazzo Ruspoli is authentiek, sfeervol en een echte aanrader!

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Het hotel is een van de meeste exclusieve hotels in het centrum van Florence. Dit schitterende hotel beschikt over 12 elegante kamers, vele met spectaculair uitzicht op de Duomo (de kathedraal). Het van airconditioning voorziene hotel biedt zijn gasten verder faciliteiten als een ontvangsthal met hotelkluis en een lift, een ontbijtruimte, wasservice (tegen betaling) en een parkeergarage (tegen betaling).

Ligging

Dit charmante stadshotel bevindt zich midden in het centrum van Florence, op slechts een paar meter van de schitterende Brunelleschi kathedraal. Het gezinsvriendelijke hotel ligt op 5 minuten lopen van de belangrijkste musea in de stad, zoals de Uffizi of de Accademia gallerie waar de bezoekers de beroemde David van Michelangelo kunnen bewonderen. Bovendien ligt het hotel op slechts een paar minuten afstand van de belangrijkste winkelstraten en talrijke restaurants in Florence. Het Palazzo Vecchio en de Piazza della Signoria liggen beide op 5 minuten lopen. De stad Siena ligt op ongeveer 100 km van het hotel en de nabijgelegen luchthavens zijn Florence-Peretola (7 km) en Pisa-Galileo Galilei (70 km). Bij het binnenrijden van Florence volgt u de borden naar het stadscentrum (Centro) of de grote boulevards (Viali di Circonvallazione). Volg deze hoofdstraten totdat u bij de Piazza della Liberta arriveert en rijd daar de Via Cavour in. Rijd helemaal door de Via Cavour, over het Piazza San Marco en langs het Palazzo Medici Riccardi. Op slechts een paar meter voor de Piazza Duomo parkeert u de auto aan de rechterkant bij nummer 5. De receptie bevindt zich in het gebouw op de derde verdieping.

Faciliteiten

Het hotel is een van de meeste exclusieve hotels in het centrum van Florence. Dit schitterende hotel beschikt over 12 elegante kamers, vele met spectaculair uitzicht op de Duomo (de kathedraal). Het van airconditioning voorziene hotel biedt zijn gasten verder faciliteiten als een ontvangsthal met hotelkluis en een lift, een ontbijtruimte, wasservice (tegen betaling) en een parkeergarage (tegen betaling).

Bars en restaurants

Elke ochtend wordt de gasten een continentaal ontbijtbuffet aangeboden.

Bijzonderheden

Er is een receptie beschikbaar voor informatie en het in- en uitchecken. De openingstijden zijn elke dag van 08.00 uur tot 11.00 uur en van 14.00 uur tot 18.30 uur. Wanneer de receptie gesloten is, wordt deze service aangeboden door Hotel Brunelleschi, op slechts 400 meter afstand aan de Piazza Santa Elisabetta.

Kamers

De grootte van de Comfortkamers is min. 24 m2. Ze zijn in klassieke stijl ingericht en hebben parketvloeren. De Comfort kamers zijn voorzien van 2 lits-jumeaux (190 x 90 cm) die op verzoek aan elkaar kunnen worden geschoven tot een comfortabel kingsize bed. Alle kamers beschikken verder over een eigen badkamer met douche en haardroger. Verder zijn ze voorzien van een telefoon, een televisie, een kluisje, een minibar, airconditioning en centrale verwarming.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Palazzo Ruspoli 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203