La Commedia Afbeelding La Commedia
La Commedia
Bestemming: VENETO - VENETIE

La Commedia




Hotel o.b.v. Volgens programma



Ligging Dit romantische hotel ligt in San Marco, binnen 5 minuten lopen van Huis van Goldoni, Rialtobrug en Campanile van Venetie. Ook Basiliek van San Marco en San Marcoplein liggen binnen 10 minuten lopen.

Accommodatievoorzieningen Dit hotel beschikt over een bar/lounge, een koffiebar/cafe en een dakterras. Gratis continentaal ontbijt en gratis WiFi in gemeenschappelijke ruimtes worden ook voorzien. Vergaderruimtes, een conciergeservice en een stomerij/wasserijservice zijn enkele van de overige voorzieningen.

Kamervoorzieningen Alle kamers zijn geluidsdicht en beschikken elk over gratis WiFi, gratis kabelinternet en een iPod dock. Het entertainment wordt verzorgd door een lcd-televisie met digitale zenders, maar geniet ook van voorzieningen als een minibar en roomservice.

Hotelvoorzieningen Gratis WiFi 24-uurs receptie Bar / lounge Koffiebar of cafe Gratis kranten in de lobby Gratis ontbijt Conciergeservices Stomerij/wasserijservice Lift Gratis kabelinternet Computerstation Dakterras Alle hotelvoorzieningen weergeven Gezinsvriendelijke voorzieningen Gratis WiFi Extra bedden beschikbaar Geluidsdichte kamers Wasfaciliteiten

Internet Beschikbaar in alle kamers: Gratis WiFi , Gratis kabelinternet Beschikbaar in een aantal gemeenschappelijke ruimtes: Gratis WiFi , Gratis kabelinternet

Kamervoorzieningen Hypoallergeen beddengoed Airconditioning Klimaatregeling Minibar Dagelijkse schoonmaak Turndownservice Privebadkamer Designer toiletartikelen Badjassen Gratis toiletartikelen Fohn Bidet

Eetgelegenheden Gasten krijgen gratis een continentaal ontbijt aangeboden.

Recreatie De onderstaande recreatieve activiteiten vind je ter plaatse of in de directe omgeving. Mogelijk zijn toeslagen van toepassing. Golfbaan in de buurt Snorkelen in de buurt Windsurfen in de buurt Scubaduiken in de buurt Fietsverhuur in de buurt



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

La Commedia 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203