Royalton White Sands Afbeelding Royalton White Sands
Royalton White Sands ****
Bestemming: Jamaica - Montego Bay

Royalton White Sands

****

Het exclusieve en kindvriendelijke Royalton White Sands is gelegen in Falmouth direct aan een prachtig stukje strand. Het mini-eilandje voor de kust is vanaf het strand te voet bereikbaar. De unlimited all inclusive formule kent no limits en het kleine waterpark met diverse kronkelglijbanen en een miniglijbanenpark zorgt voor volop fun voor de hele familie.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Royalton White Sands

Het exclusieve en kindvriendelijke Royalton White Sands is gelegen in Falmouth direct aan een prachtig stukje strand. Het mini-eilandje voor de kust is vanaf het strand te voet bereikbaar. De unlimited all inclusive formule kent no limits en het kleine waterpark met diverse kronkelglijbanen en een miniglijbanenpark zorgt voor volop fun voor de hele familie.

Voor de kinderen

kinderclub Kids Adventures, leeftijd van 2-12 jaar, tienerclub Teens Lounge(videogames, spelletje&gratis WiFi), leeftijd van 13-17 jaar, klein waterpark met kronkelglijbanen (min. lengte 120 cm), miniglijbanenpark en overdag is er vermaak voor de kinderen

Verzorging

all inclusive

Goed om te weten

premium drankjes tegen betaling. Tijdens het diner is gepaste kledij gewenst (avond casual). Reservering uitsluitend verplicht indien u a la carte wilt dineren in het Japanse restaurant Zen. Voor de overige a la carte restaurants is het niet mogelijk vooraf te reserveren

Ligging

direct aan het strand

Faciliteiten

gratis WiFi in openbare ruimte, receptie, roomservice (24 uur) en

Groene accommodatie

Wij bieden u graag de kwaliteit die u van ons gewend bent. Om extra kwaliteit te leveren, kiezen wij accommodaties met erkende duurzaamheidskeurmerken. Deze accommodatie beschikt over het keurmerk Green Globe. Daarmee garandeert de accommodatie dat zij maatregelen neemt om water- en energieverbruik en afval te verminderen. Bovendien is de accommodatie actief betrokken is bij de lokale bevolking.

Overig

4.5 en voltage: 110 volt

Restaurants/Bars

4 restaurants, Gourmet Marche (buffet), Zen (Japanse teppanyaki & sushi bar), Grazie Trattoria (Italiaans), Hunter Steak House (steakhouse) en Cafe Caffe Lounge (koffiebar) en 6 bars

USPs

Geopend november 2013, Klein waterpark met glijbanen, Nu Kassakorting vertrek 2015!, Gratis WiFi, Eigentijds en strak design en Mini-eilandje voor de kust

Zwembaden

badhanddoeken, ligbedden en parasols, zonneterras en 2 buitenbaden

Strand

er is een handdoekservice en er zijn ligbedden beschikbaar

Sport & Activiteiten

fitnessfaciliteiten, kajak, beachvolleybal, snorkelset, spelletjes, tafeltennis

Entertainment

overdag en s avonds een activiteitenprogramma



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Royalton White Sands 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203