Club Riu Karamboa Afbeelding Club Riu Karamboa
Club Riu Karamboa *****
Bestemming: Boa Vista - Praia de Salines

Club Riu Karamboa

*****

ClubHotel RIU Karamboa lijkt als een fata morgana te ontstaan als u over de toegangsweg naar het resort rijdt. De weg voert u door oneindige zandduinen. En zodra u het hotel binnenstapt, wordt u getrakteerd op een fantastisch uitzicht. Een beter begin van uw vakantie kunt u zich niet wensen. Boa Vista is een ideale bestemmingen om watersport te beoefenen of simpelweg te genieten van de rust. Dit eiland...

Hotel o.b.v. All Inclusive



RIU Karamboa

Kaapverdie, Boa Vista

Bon dia! In ClubHotel RIU Karamboa weten ze wat gastvrijheid betekent.Terwijl het animatieteam in de open lobby alle kinderen verzamelt voor de kinderdisco, wijst de receptionist glimlachend naar buiten: daar wachten de mooiste stranden van de hele archipel. Wordt het pootje baden voor het hotel of toch liever een duik in een van de turquoise zwembaden?Dit wordt een relaxte vakantie vol lekker eten, live muziek en shows!

Algemene informatie over Hotel ClubHotel RIU Karamboa

Hotel, Officiele classificatie 4.5 sterren, Onze classificatie 4.5 sterren, Onze classificatie 4.5 sleutels, ligging: direct aan strand en dichtstbijzijnde centrum Sal Rei ligt op ca. 7 km

Overzicht

ClubHotel RIU Karamboa lijkt als een fata morgana te ontstaan als u over de toegangsweg naar het resort rijdt. De weg voert u door oneindige zandduinen. En zodra u het hotel binnenstapt, wordt u getrakteerd op een fantastisch uitzicht. Een beter begin van uw vakantie kunt u zich niet wensen. Boa Vista is een ideale bestemmingen om watersport te beoefenen of simpelweg te genieten van de rust. Dit eiland gecombineerd met een verblijf in dit fantastische hotel, zorgt voor een heerlijke en comfortabele vakantie. Een zeer compleet resort, dat een uitstekende 24 uur all inclusive formule biedt.

Unique Selling Points

direct aan strand gelegen, 24 uurs Ultra All Inclusive, erg vriendelijk personeel, diverse sportactiviteiten, duiken en windsurfen en verscheidene goede restaurants

Faciliteiten van Hotel ClubHotel RIU Karamboa

Receptie: VISA worden geaccepteerd, winkel(s), wasservice, lounge(s), internetfaciliteiten en tuin

Zwembad

2 buitenzwembaden (), 1 buitenzwembad voor kinderen (), zonneterras, ligbedden, parasols en handdoekenservice

Eten en drinken

Er zijn 4 restaurants (Barlovento, Buda, Las Dunas en Santiago) en Er zijn 5 bars

Sport en entertainment

sporten: tennis, tafeltennis en beachvolleybal, watersporten (tegen betaling): windsurfen, fitness, aerobicslessen (), fitness/aerobics ruimte, Duikfaciliteiten, entertainment overdag en entertainment s avonds

Wellness faciliteiten in Hotel ClubHotel RIU Karamboa

sauna, massage en spa/thalasso faciliteit, kapper en schoonheidssalon

Kinderen

kinderclub: Miniclub RiuLand en Kidsclub RiuLand (Kidsclub RiuLand en Miniclub RiuLand)

All Inclusive

ontbijt, frisdranken (van 00:00 tot 24:00 uur), koffie en thee, locale alcoholische dranken (van 00:00 tot 24:00 uur), geimporteerde alcoholische dranken (van 00:00 tot 24:00 uur), drankjes in de disco, gym, lunch, sauna, whirlpool, fitness, tafeltennis, tennis, diner buffet, beachvolley, snorkeluitrusting, entertainment overdag, live muziek, shows in de avond, snacks (van 00:00 tot 24:00 uur) en disco (6 keer per week)



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Club Riu Karamboa 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203