Gest Plain Appartement Afbeelding Gest Plain Appartement
Gest Plain Appartement ***
Bestemming: Ilha Do Sal - Santa Maria

Gest Plain Appartement

***

Appartementen Gest Plain ligt op een unieke locatie; direct aan het (prive)strand en vlak bij het centrum. De appartementen zijn netjes en sfeervol ingericht, maar verschillen onderling van elkaar. Het complex ademt een relaxte, ontspannen sfeer uit. De vele kleurrijke bloemen, het mooie baaitje waar de zee rustig kabbelt en het heerlijke zwembad met uitzicht op zee geven dat heerlijke vakantiegevoel. Voor...

Hotel o.b.v. Logies



Gest plain

Appartementen Gest Plain ligt op een unieke locatie; direct aan het (prive)strand en vlak bij het centrum. De appartementen zijn netjes en sfeervol ingericht, maar verschillen onderling van elkaar. Het complex ademt een relaxte, ontspannen sfeer uit. De vele kleurrijke bloemen, het mooie baaitje waar de zee rustig kabbelt en het heerlijke zwembad met uitzicht op zee geven dat heerlijke vakantiegevoel. Voor gezinnen met kleine kinderen is dit complex een aanrader, maar ook stelletjes vermaken zich hier uitstekend. Zin in een avondje romantiekReserveer dan een tafeltje in het restaurant van Appartementen Gest Plain en geniet van het uitzicht, het smakelijke eten en elkaar.

Ligging

  • Afstand tot centrum circa 500 meter
  • Afstand tot luchthaven circa 20 kilometer
  • Aan het strand (zandstrand)

Facitilteiten - Bagagerie - Bedlinnen inclusief, verschoning 2 keer per week - Handdoeken inclusief, verschoning 2 keer per week - Roomservice - Schoonmaak kamer 6 keer per week - Wi-Fi in openbare ruimte

Voor kinderen

Babybedje, Kinderstoel

Zwembad

Buitenzwembad, ligstoelen (tegen betaling), Handdoekenservice

Sport en Animatie

Fietsverhuur

Wellness

Schoonheidsbehandelingen



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Gest Plain Appartement 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203