Severin Beach enen Bush Afbeelding Severin Beach enen Bush
Severin Beach en Bush ****
Bestemming: Kenia - Mombasa Noord

Severin Beach en Bush

****

Een perfecte combinatie van ontspanning en avontuur. U geniet van 11 ontspannende nachten in Severin Sea Lodge in een Karibu bungalow incl. halfpension en gaat op een 3-daagse safari naar het Severin Safari Camp in het Tsavo West National Park. De verzorging tijdens tijdens de safari is op basis van volpension. Een bijzonder hoogtepunt zal de champagne sundowner op Kilimanjaro zijn. Een perfecte tour voor...

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Severin Bush en Beach

16dagen / 13 nachten

Een perfecte combinatie van ontspanning en avontuur. U geniet van 11 ontspannende nachten in Severin Sea Lodge in een Karibu bungalow incl. halfpension en gaat op een 3-daagse safari naar het Severin Safari Camp in het Tsavo West National Park. De verzorging tijdens tijdens de safari is op basis van volpension.

Een bijzonder hoogtepunt zal de champagne sundowner op Kilimanjaro zijn. Een perfecte tour voor gasten die Kenia voor de eerste keer bezoeken.

Severin Sea Lodge

De Lodge is ontworpen in een traditionele Afrikaanse stijl met oog voor detail. De ronde bungalows, het hoofdgebouw en de twee zwembaden zijn harmonieus gelegen in een uitgestrekte palmentuin. De kamers en suites zijn uitgerust met handgemaakte houten meubels en ontworpen in een klassieke natuurlijke stijl. De restaurants, waaronder het bekroonde Imani Dhow, bieden culinaire hoogtepunten voor elke smaak.

Diverse animatie en sportfaciliteiten, excursies en safari aanbiedingen naar het Severin Safari Camp zullen zorgen voor een aangenaam en onderhoudende vakantie. Laat u verwennen - ontspannen tijdens een massage, ga zwemmen of windsurfen rechtstreeks van het strand in het kristalheldere water van de Indische Oceaan of gewoon genieten van de natuur.

Ligging

De Lodge ligt 12 km ten noorden van de haven van Mombasa en 20 km van de luchthaven.

Accommodatie

Alle kamers zijn uitgerust met airconditioning, ventilator, klamboe, WiFi en kluisje en beschikken over een terras of balkon.

Faciliteiten

*Bar

*2 Restaurant (a la carte en buffet)

*Snackbar

*Zwembad

*Tuin

*Zonneterras

*Balkon

*Terras

Activiteiten

*Tennisbaan

*Biljart

*Tafeltennis

*Windsurfen

*Fietsen

*Duiken / Snorkelen

*Squash

*Watersportfaciliteiten

*Fitnessruimte /Wellnesscentrum / Massage

*Eigen strand

Severin Safari Camp

Het Severin Safari Camp ligt in het hart van de Keniaanse natuur aan de voet van de Kilimanjaro en biedt een unieke combinatie van avontuur, recreatie en wellness, een zeer persoonlijke service en culinaire lekkernijen.

Het kamp is gebouwd in een elegant natuurlijke ontwerp. De tenten en suites zijn ingericht met houten meubels in een traditionele Afrikaanse stijl. Lichte en warme kleuren zorgen voor een gezellige, familiaire sfeer. Elk van de 27 tenten en suites bieden uitzicht op het mooie Afrikaanse landschap met zijn wilde dieren die zich dag en nacht melden bij de diverse water holes. Maasai krijgers begeleiden u s nachts naar de tenten.

Niet ver van de bar is er s avonds een kampvuur. Hier kunt u heerlijk relaxen en kijken naar de dieren bij de watervallen in de buurt. De Kembali Spa biedt ontspannende massages en behandelingen. De Safari Boutique biedt u dingen voor de dagelijkse behoeften, evenals trendy safari kleding en handgemaakte souvenirs. Hier kunt u ook de drie delen van de Tsavo Trilogy kopen met veel interessante informatie over het park.

In een aparte zithoek vindt u comfortabele lezen stoelen, gratis W-LAN, een kleine bibliotheek en een keuze uit gezelschapsspelen te vinden.

Verzorging

U verblijft hier op basis van halfpension in de Severin Sea Lodge en op basis van volpension in Severin Safari Camp.

Inclusief

*Vlucht Amsterdam - Mombasa v.v. incl. 2 stuks ruimbagage

*Transfer luchthaven - hotel v.v.

*11 overnachtingen Severin Sea Lodge in een 2-persoonskamer op basis van halfpension

*3 dagen / 2 nachten Severin Safari Camp op basis op basis van volpension

*Park entrance fee

Exclusief

*Persoonlijke uitgaven en tips

*Verzekeringen

*Duiken - Duikuitrusting

*Marine Park Fee - ca. US$ 20,- (lokaal te voldoen)

Vluchtinformatie

Deze reis is samengesteld op basis van lijnvluchten met vertrek vanaf Amsterdam. Indien u vanaf een andere luchthaven wilt vertrekken, of met een andere luchtvaartmaatschappij wilt vliegen, is dit in overleg te reserveren. Prijzen zijn gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse en blijven onder voorbehoud van beschikbaarheid. Indien deze vluchten niet meer beschikbaar zijn, kunnen wij u de reis aanbieden tegen een eventuele vluchttoeslag of op een alternatieve datum. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen.

Overige informatie

Bezoekers moeten een tenminste 6 maanden geldig paspoort hebben, voldoende middelen om zichzelf te onderhouden en een retour vliegticket. Het is de reizigers verantwoordelijkheid om te zorgen dat ze over de juiste visum te reizen naar elk land op zijn of haar route. Daar voorschriften verschillen per land adviseren wij contact te nemen met een consulaat of de ambassade van het land.

Visumaanvraag Kenia

U kunt uw visum aanvragen via evisa.go.ke

Staat uw gewenste vertrekdatum en/of reisduur niet onlineHeeft u vragen?

Neem contact op met DuikReizen.nl!



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Severin Beach en Bush 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203