Severin Sea Lodge Afbeelding Severin Sea Lodge
Severin Sea Lodge ****
Bestemming: Kenia - Mombasa Noord

Severin Sea Lodge

****

Severin Sea Lodge is ontworpen in een traditionele Afrikaanse stijl met oog voor detail. De ronde bungalows, het hoofdgebouw en de twee zwembaden zijn harmonieus gelegen in een uitgestrekte palmentuin. De kamers en suites zijn uitgerust met handgemaakte houten meubels en ontworpen in een klassieke natuurlijke stijl. De restaurants, waaronder het bekroonde Imani Dhow, bieden culinaire hoogtepunten voor elke smaak.

Hotel o.b.v. Logies



Severin Sea Lodge

Severin Sea Lodge staat bekend om haar gastvrijheid, de gasten kunnen genieten van de uitstekende cuisine en vriendelijk, zorgende service. Het hotel is vormgegeven in traditionele Afrikaanse stijl, maar bied westerse luxe.

Ligging

Severin Sea Lodge is direct aan de kust gesitueerd en grenst aan het Bamburi Beach. De Lodge ligt 12km van het centrum van Mombasa en 20km van het Moi International Airport. Het hotel is omgeven door palmbomen.

Faciliteiten

Severin Sea Lodge beschikt over een mini supermarkt, boutique, kapper, tv kamer, internet cafe, 3 restaurants en 2 bars,spa&wellness. Daarnaast is er de mogelijkheid om vele watersporten te beoefenen en het hotel organiseert ook excursies.

Kamers

De kamers zijn uitgerust met douche, wc, air-conditioning, telefoon, fohn, kluis, draadloos internet, lounge hoek en balkon of terras.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Severin Sea Lodge 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203