Drim Hotel Afbeelding Drim Hotel
Drim Hotel ****
Bestemming: Ohrid - Ohrid

Drim Hotel

****

Ontdek Marcedonie! Drim Hotel is een uitstekende keuze voor uw vakantie in het prachtige en onontdekte Macedonie. Dit hotel heeft haar naam te danken een de gelijknamige rivier die naast het hotel ligt en uitmondt in het meer van Ohrid. Het meer van Ohrid is een van de belangrijkste toeristische plekken in het land. In Drim hotel geniet jong en oud van een onvergetelijke vakantie!

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Algemeen

Drim is een uitstekende keuze voor uw vakantie in het prachtige en onontdekte Macedonie. Dit hotel heeft haar naam te danken een de gelijknamige rivier die naast het hotel ligt en ontspringt in het Meer van Ohrid. In Drim geniet jong en oud van een onvergetelijke vakantie!

Ligging: Drim Hotel in Struga

Het Drim Hotel ligt aan het Meer van Ohrid en het gezellige centrum van Struga vindt u circa 300 meter verderop. Via de tuin wandelt u direct naar het privestrand.

Faciliteiten: Drim Hotel

Het fijne 4-sterren Drim Hotel beschikt over 198 kamers ondergebracht in een hoofdgebouw. Bij de 24-uurs receptie vindt u de kluisjes, 3 liften en een lobby. Het Drim Hotel beschikt over een buffetrestaurant en een a-la-carterestaurant. Voor verfrissende drankjes kunt u terecht bij de lobbybar, poolbar of bij de beachbar. In de tuin ligt het zwembad met apart kinderbad omringd door een zonneterras met ligbedden en parasols. Op het strand kunt u tegen betaling gebruikmaken van de ligbedden en parasols (indien u op basis van Halfpension verblijft, kunt u er gratis van gebruikmaken). Voor de kinderen is er een kinderhoek ingericht met een speeltuintje en trampoline. Verder treft u in het hotel een wasserette, minimarkt, juwelier en 2 bowlingbanen (alle tegen betaling. Wifi in de openbare ruimtes beschikbaar (gratis).

Uw hotelkamer:

De verzorgde standaardkamers (1-3 personen) in het Drim Hotel zijn voorzien van een televisie, airconditioning, minibar en (gratis) vast internet. De badkamer beschikt over een bad of douche, toilet en fohn. Alle kamers hebben een balkon of terras.

Sport & Ontspanning

U kunt tijdens uw verblijf in het Drim Hotel gebruikmaken van het basketbalveld, beach volleybal, tennis, biljart en tafeltennis. Het hotel kan een vergoeding vragen voor enkele van de faciliteiten.

Verzorging: Drim Hotel

U verblijft in het Drim Hotel op basis van Logies & Ontbijt. Het ontbijt is in buffetvorm.

Tegen een meerprijs kunt u verblijven op basis van Halfpension, dan heeft u de keuze uit twee restaurants waar u gebruik kunt maken van het dinerbuffet. Daarnaast ontvangen Halfpension gasten 10% korting op de drankjes tijdens het diner.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Drim Hotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203