Izgrev Spa en Aquapark Afbeelding Izgrev Spa en Aquapark
Izgrev Spa en Aquapark *****
Bestemming: Ohrid - Ohrid

Izgrev Spa en Aquapark

*****

Izgrev Spa & Aquapark beschikt over een enorm complex van 90.000 m2 waar u een receptie, lobby, 5 bars, buffetrestaurant, a la carte restaurant, taverne en een pool-/snackbar vindt.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Izgrev Spa en Aquapark

Macedonie, Ohrid.

Ligging

Izgrev Spa & Aquapark ligt direct aan het privestrand en het mooie Meer van Ohrid. Het centrum van Struga is ongeveer 5 kilometer verwijderd van het complex.

Faciliteiten

Izgrev Spa & Aquapark beschikt over een enorm complex van 90.000 m2 waar u een receptie, lobby, 5 bars, buffetrestaurant, a la carte restaurant, taverne en een pool-/snackbar vindt. In de grote tuin vindt u een groot waterpark met meerdere waterglijbanen en zwembaden. Er is een apart gedeelte voor volwassenen en kinderen. Verder is er een speeltuin en mini-club voor de kleintjes. Bij alle baden vindt u een apart zonneterras met ligbedden en parasols. In de spa vindt u een binnenzwembad en een Wellness Center met o.a. sauna en therapieruimtes. Verder heeft Izgrev Spa & Aquapark een internetcafe, wifi, winkeltjes en een grote conferentieruimte.

Uw hotelkamer

De standaardkamers van Izgrev Spa & Aquapark zijn zeer stijlvol ingericht en beschikken over een balkon met zitje en een badkamer met bad of douche, toilet en fohn. Verder zijn de kamers voorzien van airconditioning, een kluisje, flatscreen televisie, minibar, wekker, telefoon, badjassen, slippers en wifi. Voor gezinnen zijn er quadkamers, dit zijn standaardkamers met extra bedden, en familiekamers, deze bestaan uit twee ruimtes.

Sport & Ontspanning

Op het gebied van sport en ontspanning is er bij Izgrev Spa & Aquapark volop te beleven. Op het complex vindt u o.a. tennisbanen, een basketbalveld, minigolf, minivoetbal, (beach)volleybal, tafeltennis, biljart, aerobics, gymnastiek, gemotoriseerde watersporten, waterpolo en aquaerobics. In het Wellness Center vindt u een fitnessruimte, sauna, stoombad, hamam, spa, professionele therapieruimtes en een massageruimte.

Verzorging

U verblijft in Izgrev Spa & Aquapark op basis van logies en ontbijt. Het is mogelijk om tegen een toeslag halfpension bij te boeken.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Izgrev Spa en Aquapark 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203