Hotel Kenzi Club Agdal Medina Afbeelding Hotel Kenzi Club Agdal Medina
Hotel Kenzi Club Agdal Medina *****
Bestemming: Marrakech - Marrakech

Hotel Kenzi Club Agdal Medina

*****

Het hotel heeft een ideale ligging te midden van 10 hectare olijfbomen aan de voet van de Hoge Atlas, waar het u verwelkomt in een rustige omgeving, een paradijs in het hart van Marrakech!

Hotel o.b.v. All Inclusive



Dit prachtige hotel ligt op ca. 15 minuten van de binnenstad van Marrakech en wordt omgeven door een prachtige tuin met olijfbomen en schitterende zwembaden. Het hotel is een perfecte mix tussen de moderne en de authentieke Marokkaanse bouwstijl. Vriendelijk personeel, fantastische keuken, het adembenemende uitzicht op de Hoge Atlas gebergte en de natuurlijke schoonheid van het hotel maakt uw verblijf bijzonder aangenaam en onvergetelijk.

De ligging

Hotel Kenzi Club Agdal ligt in de nieuwe toeristische zone van Marrakech op ca. 15 minuten van de binnenstad (medina). De luchthaven van Marrakech ligt op ca. 5 km.

Uw hotelkamer

De ruime luxe kamers zijn comfortabel ingericht en zijn voorzien van een balkon of terras, airconditioning, satelliet-tv, telefoon, kluisje (tegen betaling), minibar en een badkamer met douche, toilet en haardroger.

Verzorging

Kenzi Club Agdal wordt aangeboden op basis van All Inclusive. Alle maaltijden, snacks en alle lokale alcoholische en non-alcoholische dranken (tot ca. 23:00 uur) zijn inbegrepen in de verrassende vriendelijke reissom.

Faciliteiten van het hotel

Mooie ruime receptie met lounge, geldwissel, internetfaciliteiten, winkeltje, kapsalon, wasserserice, roomservice, bar, uitstekend restaurant met internationale en Marokkaanse specialiteiten, shuttle service (naar de stad), twee zwembaden, apart kinderbad, zonneterras met ligbedden en parasols, handdoekenservice (borg), babyclub (6 mnd-4 jaar), minclub (4-12 jaar), kinderoppas (op aanvraag en tegen betaling), tafeltennis, tennis, basketbal, trimbaan, uitgebreid animatieprogramma en entertainment. Het hotel beschikt tevens over een Spa met diverse massagebehandelingen, sauna, hammams en een fitnessruimte (tegen betaling).



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Hotel Kenzi Club Agdal Medina 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203