The Reef Coco Beach Resort Afbeelding The Reef Coco Beach Resort
The Reef Coco Beach Resort ****
Bestemming: Mexico - Playa del Carmen

The Reef Coco Beach Resort

****



Hotel o.b.v. All Inclusive



The Reef Coco Beach Resort

Dineren in sfeervolle restaurants, spetteren in het uitgestrekte zwembad en een goed boeken lezen onder de palmbomen, bij The Reef Coco Beach kan het allemaal. Hier zorgt het vriendelijke personeel dat je je thuis voelt.

En al die rieten daken zorgen voor een gezellige sfeer op dit knusse resort. Het witte zandstrand vlak voor het hotel is niet breed, maar groot genoeg voor wat hippe cabana's en een wedstrijdje beachvolleybal. Pak een fiets en verken Playa del Carmen of droom weg in de whirlpool. Deze strandvakantie is van begin tot eind zorgeloos genieten.

Ligging

centrum Playa del Carmen op ca. 1 km, direct aan het strand en luchthaven Cancun op ca. 62 km

Faciliteiten

receptie, terras en afgesloten bagageruimte. WiFi in openbare ruimte, WiFi op de kamer, winkeltje(s), kledingwasservice, stomerijservice, strijkfaciliteiten en parkeergelegenheid. Buitenbad, badhanddoeken, ligbedden en parasols, zonneterras en kinderbad buiten.

Uw hotelkamer

2-persoonskamer, Superior, 1-4 pers

airco, ventilator, telefoon, WiFi (tegen betaling), tv, gratis kluisje, minibar en strijkfaciliteiten. Koelkast en koffiefaciliteiten, bad, fohn, make-up spiegel, badjas en toilet. Kamer met 2 tweepersoonsbedden of 1 Kingsize bed. Type bed kan per kamer verschillend zijn, balkon of terras met zitje.

2-persoonskamer, Premium, 1-4 pers

airco, ventilator, telefoon, gratis WiFi , tv, gratis kluisje, minibar en strijkfaciliteiten. Koelkast en koffiefaciliteiten, bad, fohn, make-up spiegel, badjas en toilet. Kamer met 2 tweepersoonsbedden of 1 Kingsize bed. Type bed kan per kamer verschillend zijn, balkon of terras met zitje.

2-persoonskamer, Standaard, 1-4 pers

airco, ventilator, telefoon, WiFi (tegen betaling), tv, kluisje (tegen betaling) en strijkfaciliteiten, koelkast, bad, fohn, make-up spiegel en toilet.

Verzorging

U verblijft op basis van All-Inclusive.

All Inclusive - Eten

Ontbijt, lunch, diner in buffetvorm, a la carte diner mogelijk (reserveren verplicht)

All Inclusive - Drinken

Koffie en thee, frisdranken, bier, wijn, lokale alcoholische drankjes, alcoholische cocktails, alcoholvrije cocktails

All Inclusive - Sport & Ontspanning

Tennisbaan, beachvolleybal, fitness, aerobics, fietsen, snorkeluitrusting, tafeltennis, biljart, overdag activiteitenprogramma, danslessen, taalcursus, shows, Spaanse lessen, whirlpool

All Inclusive - Bijzonderheden

Dineren in het Japanse restaurant (Samurai) is voor alle gasten tegen betaling (USD 25 p.p.), 1 gratis introductieduikles in het zwembad per persoon per verblijf

Goed om te weten

Wij raden je met klem aan om een creditcard mee te nemen op vakantie naar Mexico. In de hotels wordt bij aankomst gevraagd om een waarborgsom (deposit), die je meestal alleen met creditcard kunt betalen. Helaas krijgen wij geen gedetailleerde informatie over deze borgsomprocedure van de hotels.

Alle kamers in The Reef CocoBeach zijn hetzelfde. Toch genieten logees van een Premium kamer van meer extra's dan gasten in een Superior kamer. Het zit als volgt: met een standaardkamer eet je in het buffetrestaurant of het Italiaanse a la carte restaurant. Logeer je in een Superior kamer, dan kun je onbeperkt naar twee a la carte restaurants (Italiaans + Mexicaans) en krijg je korting op de Spa.

En boek je een Premium kamer, dan eet je onbeperkt in de twee a la carte restaurants, is er volop keuze in drankjes, heb je exclusieve toegang tot de loungebar op het strand, korting op de Spa en beschik je over gratis WiFi.

De stroming en de weersomstandigheden kunnen er voor zorgen dat het strand soms gedeeltelijk of geheel wegspoelt en er zeewier op het strand ligt. Meestal is het strand hagelwit. Spoelt er zeewier aanDan doen de hotels er alles aan dit zo snel mogelijk op te ruimen.

Gasten die verblijven in een Standaard kamer kunnen tegen een toeslag van USD 6 per persoon eten in het Mexicaanse restaurant Sabor Latino (ter plaatse te reserveren en betalen), WiFi is alleen gratis voor Premium gasten. Kosten voor WiFi: USD 15 per dag of USD 7 per dag als je de hele week WiFi neemt. en In Mexico staat er in de meeste hotelkamers 1 kingsize bed of 2-queensize / 2-persoonsbedden. Meestal zetten de Mexicaanse hotels geen extra bedden in de kamer. Als je dus met je gezin op een kamer logeert, slaap je in twee 2-persoonsbedden.

Belangrijk informatie

De informatie over deze accommodatie wordt geleverd door verschillende leveranciers. Daardoor kan het voorkomen dat bepaalde punten in onze beschrijving kunnen afwijken van de beschrijving van de door uw gekozen reis. Bijvoorbeeld gekozen kamertypes, toegang tot bepaalde faciliteiten (zoals aquaparken of restaurants), eventuele extra's die zijn inbegrepen in uw reis of bepaalde bijkomende kosten. Lees daarom tijdens het boeken altijd goed de accommodatie-beschrijving van uw gekozen reis goed door. Deze beschrijving van de leverancier is leidend. U kunt deze gemakkelijk vinden door na het selecteren van de gewenste prijs in de prijstabel op de naam van het hotel te klikken. Er opent zich dan een nieuw scherm (pop-up) met de complete beschrijving van uw reis. Daarnaast is de ruimbagage bij vrijwel de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer inbegrepen. Tijdens het boekingsproces heeft u de mogelijkheid het gewenste ruimbagage-gewicht bij te boeken. Hier ziet u tevens de geldende tarieven. Deze zijn per luchtvaartmaatschappij en per gewicht verschillend.

Is er iets niet helemaal duidelijk of heeft u vragenWij helpen u graag verder.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

The Reef Coco Beach Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203