Sandos Caracol Eco Resort en Spa Afbeelding Sandos Caracol Eco Resort en Spa
Sandos Caracol Eco Resort en Spa ****
Bestemming: Yucatan - PLAYA DEL CARMEN

Sandos Caracol Eco Resort en Spa

****

Een wandeling door dit resort is een avontuur op zich! Door het hele resort bevinden zich prachtige mangroves en lagunes, je vind er een cenote waarin je ook mag zwemmen, diverse dieren zul je er ontdekken en al dit moois eindigt uiteindelijk op het mooie witte zandstrand van de Riviera Maya.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Sandos Caracol Eco Resort & Spa

Het Sandos Caracol Eco Resort & Spa is een van de populairste en meest bijzondere all inclusive hotels binnen het aanbod van Neckermann, en zeker niet zonder reden! Hier kunt u genieten op topniveau met aandacht voor de natuur. Het hotel is gelegen in een prachtige jungletuin met mangroves en cenotes, direct aan het prachtige witte zandstrand en telt tal van faciliteiten. Kortom een ideaal hotel met respect voor de natuur en een aantrekkelijke prijs!

Een wandeling door dit resort is een avontuur op zich! Door het hele resort bevinden zich prachtige mangroves en lagunes, u vindt er een cenote waarin u ook mag zwemmen, diverse dieren zult u er ontdekken en al dit moois eindigt uiteindelijk op het mooie witte zandstrand van de Riviera Maya.

Het 5-sterren hotel Sandos Caracol Eco Resort & Spa telt vele faciliteiten. U kunt zich vermaken in een van de drie grote zwembaden (waarvan 1 exclusief voor de gasten van de select club kamers), met de uitgebreide sportfaciliteiten of kom naar de spa voor een heerlijke massage. U zult zich hier niet vervelen!

Op culinair gebied voldoet het Sandos Caracol Eco Resort & Spa een hoge eisen! Zo zijn er maar liefst 10 bars, 3 buffetrestaurants met internationale, Mexicaanse en Italiaanse gerechten en 5 a la carte restaurants. Met de uitgebreide Ultra all inclusive formule kunt u hier optimaal van genieten.

Ook voor kinderen is het Sandos Caracol Eco Resort & Spa een waar paradijs. Zo is er een prachtig waterpark voor kinderen gebouwd met watervalletjes en glijbanen en ook de vernieuwde miniclub heeft zijn deuren geopend. Dit hotel heeft zonder twijfel de meest uitgebreide kinderfaciliteiten van Mexico!

Hotel Sandos Caracol Eco Resort & Spa ligt direct aan het prachtige witte zandstrand van de Riviera Maya. Op ca. 5 kilometer vindt u een van de leukste badplaatsen van Mexico, Playa del Carmen. Hier kunt u naar hartelust winkelen en genieten in de vele restaurantjes, bars en uitgaansgelegenheden.

Faciliteiten

Faciliteiten: Receptie, lobby, winkeltjes, kapper, pinautomaat, tegen betaling internetruimte, tegen betaling wifi, 10 bars, waaronder een lobbybar, loungebar, beachbar, swim up bar, 2 poolbars, sportbar, bar La Plaza en La Cafetaria, diverse restaurants, waaronder 3 buffetrestaurants: La Laguna met internationale buffetten, Las Mascaras met internationale en Mexicaanse buffetten en La Toscana met Italiaanse buffetten, en 5 a la carte restaurants waaronder La Riviera (mediterraans), El Templo (orientaals) en Fogo Do Brazil (Braziliaans). Theater. 3 grote zwembaden (waarvan een exclusief voor select club gasten) met ligbedden, parasols en badhanddoekservice (ook op het strand). Wasserijservice.

Sport & Ontspanning:

Vele (sport)activiteiten o.a. (water)aerobics, danslessen, volleybal, yoga, tennis, niet gemotoriseerde watersporten (een verzekeringstoeslag dient betaald te worden) 1 uur per dag zoals snorkelmateriaal, kajakken en zeilen. Tegen betaling een watersportcentrum voor duiken en diepzeevissen en naast het hotel ligt een 18-holes golfbaan. Spa (vanaf 18 jaar) met sauna, stoombad, jacuzzi en fitnesscentrum en tegen betaling schoonheidsbehandelingen en massage. Dagelijks een uitgebreid sport en spel programma en s avonds shows.

Ligging & Omgeving

Ligging: Gelegen in een prachtige jungletuin en direct aan het mooie zandstrand van de Riviera Maya. Sandos Caracol Eco Resort & Spa ligt op ca. 5 km van het bruisende centrum van Playa del Carmen met vele winkeltjes, restaurants en uitgaansgelegenheden.

Kinderen:

Speeltuin, babyclub (2 t/m 3 jaar), kinderclub (4 t/m 12 jaar), tieneractiviteiten (13 t/m 17 jaar) en tegen betaling babysitservice. Sandos Aquapark voor kinderen. Dit waterpark bestaat uit vele glijbanen en watervalletjes waar de kinderen zich de hele dag kunnen vermaken. In december 2010 is de nieuwe kidsclub van het hotel geopend: uniek in Mexico!

Verzorging:

Ultra all inclusive.

All inclusive ontbijt, lunch en diner in buffetvormdiner a la carte (reservering verplicht, max. 3 x p.w.)lokale en internationale (alcoholische) drankjes 24 uur per dagsnacksroomservice 24 uur (alleen inbegrepen voor de gasten van de Select Club)minibarecotour door het resortzwemmen in de cenote op het resort



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Sandos Caracol Eco Resort en Spa 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203