Karisma Azul Fives Afbeelding Karisma Azul Fives
Karisma Azul Fives *****
Bestemming: Yucatan - RIVIERA MAYA

Karisma Azul Fives

*****

Met een versgemaakte smoothie aan de poolbar ziet het leven er op-en-top zonnig uit. Zeker aan de marmeren variant bij Hotel Azul Fives by Karisma! Tijdens deze zonvakantie verwent het lieve personeel je met het Gourmet a la carte All Inclusive concept: een en al luxe en bovenal heerlijk eten en drinken. Klaar om met vrienden te dineren in de 5 a la carte restaurantsOf om lekker uit te slapen in ruime...

Hotel o.b.v. All Inclusive



Algemeen

Met een versgemaakte smoothie aan de poolbar ziet het leven er op-en-top zonnig uit. Zeker aan de marmeren variant bij Hotel Azul Fives by Karisma! Tijdens deze zonvakantie verwent het lieve personeel je met het Gourmet a la carte All Inclusive concept: een en al luxe en bovenal heerlijk eten en drinken. Klaar om met vrienden te dineren in de 5 a la carte restaurantsOf om lekker uit te slapen in ruime familiesuites met lange beddenDuik in het eindeloze zwembad dat zich een weg baant door het hele resort. Of spring in een cabana op het witte zandstrand en laat je verrassen door het Azulteam met vers fruit en hapjes. Buenvenidos aan de luxe Riviera Maya van Mexico!

Ligging

  • Centrum Playa del Carmen op ca. 6 km
  • Direct aan het strand
  • Luchthaven Cancun International Airport op ca. 60 km

Faciliteiten

  • Gratis WiFi in openbare ruimte
  • Gratis WiFi op de kamer
  • Receptie (24 uur)
  • Inchecken: na 15:00 uur, uitchecken: voor 12:00 uur
  • Roomservice (24 uur)

Tegen betaling

  • Kledingwasservice

Kamers

2-Kamer Suite, 2-4 pers

airco, ventilator, telefoon, gratis WiFi, tv, dvd-speler, radio, I-pod docking station, gratis kluisje, minibar en strijkfaciliteiten koffiefaciliteiten douche, whirlpool, fohn, make-up spiegel, badjas en toilet balkon of terras met zitje compleet ingerichte keuken, ruime woonkamer met tweepers. sofabed en een (met schuifdeur) afgescheiden slaapkamer met kingsize bed of 2 queensize bedden.

3-Kamer Suite, 2-6 pers

airco, ventilator, telefoon, gratis WiFi, tv, dvd-speler, radio, I-pod docking station, gratis kluisje, minibar en strijkfaciliteiten koffiefaciliteiten douche, whirlpool, fohn, make-up spiegel, badjas en toilet balkon of terras met zitje compleet ingerichte keuken, ruime woonkamer met tweepersoons sofabed en twee aparte slaapkamers met kingsize bed of 2 queensize bedden.

2-persoonskamer, Deluxe, 1-4 pers

airco, ventilator, telefoon, gratis WiFi, tv, dvd-speler, radio, I-pod docking station, gratis kluisje, minibar en strijkfaciliteiten koffiefaciliteiten douche, fohn, make-up spiegel, badjas en toilet slaapkamer met 2 Queensize bedden of 1 Kingsize bed type bed kan per kamer verschillend zijn balkon of terras met zitje

4-Kamer Suite, 2-8 pers

airco, ventilator, telefoon, gratis WiFi, tv, dvd-speler, radio, I-pod docking station, gratis kluisje, minibar en strijkfaciliteiten koffiefaciliteiten douche, whirlpool, fohn, make-up spiegel, badjas en toilet balkon of terras compleet ingerichte keuken, ruime woonkamer met tweepersoons sofabed en drie aparte slaapkamers met kingsize bed of 2 queensize bedden.

Verzorging

Uw verblijf is op basis van All Inclusive



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Karisma Azul Fives 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203